14.10.11

Η κόπρος του Αυγείου!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Αναρωτιόμαστε όλοι για το περίσσιο θράσος του κ. Ρέσλερ αλλά και των υπολοίπων τροικανών και "ΣΙΑ" οι οποίοι έπαψαν πλέον να κρατάνε και τα προσχήματα.
Μπαινοβγαίνουν στην χώρα μας όποτε θέλουν, λένε ότι τους γουστάρει (πάντα σε σχέση και εξυπηρετώντας τα δικά τους συμφέροντα), ελέγχουν ακόμα και την δικαιοσύνη και γενικά συμπεριφέρονται σαν νταβάδες που έχουν απέναντι τους εξαθλιωμένες και πεινασμένες πόρνες!
Από την άλλη πλευρά έχουμε τα “εκλεγμένα” ηγετοτσουτσέκια μας τα οποία δείχνουν ανήμπορα, φοβισμένα για να μη πω χεσμένα να άγονται και να φέρονται σαν δουλοπάροικοι του 18ου αιώνα!
Εντάξει!... χρωστάμε (εμείς βέβαια που πληρώνουμε το λογαριασμό δεν γνωρίζουμε σε ποιους, πόσα ακριβώς και γιατί) αλλά και ο Μεταξάς χρώσταγε την δεκαετία του 30’ και δήλωσε αδυναμία να πληρώσει προς χάρη του λαού τον οποίο δεν ήθελε να εξαθλιώσει. Μάλιστα όταν οι διεθνείς τοκογλύφοι της εποχής τον έσυραν στα δικαστήρια η Ελλάδα δικαιώθηκε δημιουργώντας και νομολογία την οποία χρησιμοποίησαν επί των ημερών μας προς όφελος τους κάποιες χώρες της Λατινικής Αμερικής.
Τι συμβαίνει λοιπόν; Τι είναι αυτό που κάνει όλο το πολιτικό κατεστημένο να τρέμει και να μη μπορεί να φέρει την παραμικρή αντίρρηση στα μαύρα κοράκια που μας περικύκλωσαν κράζοντας πάνω από την χώρα μας απειλώντας το μέλλον και την ζωή μας;
Για μένα η εξήγηση είναι απλή και έχει να κάνει με το ότι οι κύριοι αυτοί έχουν πιάσει και στρίβουν από τα “αχαμνά” όλο το σημερινό πολιτικό συρφετό ο οποίος δεν μπορεί να αντιδράσει αφού οι περισσότεροι εξ αυτών αλλά και τα κόμματα τους είναι όμηροι τους, λόγω δωροδοκιών, μιζών και άλλων παρανομιών.
Φίλες/οι θεωρώ ότι (τα ανεξιχνίαστα και ατιμώρητα) σκάνδαλα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι μια παρανυχίδα του συνόλου οπότε μη περιμένετε να αντιδράσουν και να σηκώσουν ανάστημα άνθρωποι και κόμματα που τα έχουν αρπάξει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Η πορεία τους είναι προδιαγεγραμμένη και είναι αυτή των σερνάμενων σκουληκιών ανάμεσα σε περιττώματα και λάσπη.
Εμείς θα πρέπει να βρούμε  σύντομα την δύναμη και τον τρόπο να σηκωθούμε και να καθαρίσουμε την Ελλάδα μας μια για πάντα από την ... Κόπρο του Αυγείου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.