29.10.11

Το κέλυφος της υποκρισίας τους χάθηκε τελείως!


Ξαφνικά όλος ο συρφετός των πολιτικών και των καφροδημοσιογράφων θυμήθηκε μετά τα γεγονότα της Θεσσαλονίκης την μεγάλη ανάγκη διαφύλαξης των θεσμών και της δημοκρατίας!!!
Καλά! ... δεν ντρέπεστε!... τολμάτε και μιλάτε ακόμα;

Εσείς οι βουλευτάδες που σέρνεστε πίσω από τα κομματικά σας άρματα έρποντας και γλείφοντας τις ηγεσίες σας για μια θέση στο υπουργικό συμβούλιο τώρα παριστάνεται με "κροκοδείλια δάκρυα" τους θεματοφύλακες των θεσμών ενώ εδώ και καιρό λειτουργείτε ως άβουλο “κοπάδι” που οδηγεί το αφεντικό που όφειλε να υπηρετεί δηλ. τον ΛΑΟ στην σφαγή!!!
Μιλάτε και εσείς παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας (ως παντογνώστες και ξερόλες επί παντού επιστητού) που εδώ και χρόνια “εναγκαλιστήκατε” τους παραπάνω (με το αζημίωτο φυσικά μέσω φανερών και μυστικών κονδυλίων) καλύπτοντας με Γκαιμπελίστικες και παραπλανητικές μεθόδους τις ανομίες και τις ίντριγκες τους εις βάρος μας!
Κύριοι ένθεν και ένθεν σας πήραμε χαμπάρι μια και τον τελευταίο καιρό το κέλυφος της υποκρισίας σας χάθηκε τελείως και τώρα μοιάζετε με γυμνοσάλιαγκες που αφήνουν τα σάλια τους παντού προδίδοντας ολοφάνερα …την διαδρομή και τους σκοπούς σας!!!
Σκούζετε και μιλάτε για νομιμότητα και την ανάγκη σεβασμού των θεσμών αλλά κατά βάθος είστε κατουρημένοι από τον φόβο σας και δεν μπορείτε να ερμηνεύσετε αλλά το κυριότερο να  μας πείσετε για το "παράδοξο" γεγονός ότι είχαμε παρόμοιες αυθόρμητες αντιδράσεις από τον απλό κόσμο ... σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.
Άβουλες πολιτικομαριονέτες της κακιάς ώρας που εδώ και καιρό έχετε καταντήσει υποχείρια της Μέρκελ και των τοκογλύφων λέγοντας τους όλο ... ΝΑΙ. Μάθετε λοιπόν ότι ο Ελληνικός λαός την συγκεκριμένη ημέρα (την 28/10/11) ήθελε να τιμήσει αυτούς που συμμετείχαν στο έπος 40’ ... χωρίς εσάς! Χωρίς εσάς αφού οι μέχρι τώρα πράξεις και προθέσεις σας δεν σας επιτρέπουν πλέον να είστε μαζί του ως τιμητές των πατεράδων και των παππούδων του που πολέμησαν δίνοντας ακόμα και την ζωή τους υπερασπιζόμενοι το μεγάλο … ΟΧΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.