1.10.11

Εμείς ... φταίμε!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Η συμπαιγνία των “συνεταίρων” (κυβέρνησης και τροικανών) συνεχίζεται για άλλο ένα Σαββατοκύριακο με την γνωστή συνταγή του φόβου και της κατατρομοκράτησης της Ελληνικής κοινωνίας!
Μια συμπαιγνία που είναι πλέον ...
ολοφάνερη αφού οι “μεν” και οι “δε” με αγαστή συνεργασία εδώ και καιρό ράβουν τα νεκρικά κουστούμια ενός ολόκληρου λαού ο οποίος συνεχίζει να παρακολουθεί αδρανής και αποχαυνωμένος την διαδικασία ταρίχευσης και μουμιοποίησης του για να μπει ως έκθεμα στο μουσείο της παγκόσμιας ιστορίας!
Οι σύγχρονοι “Εφιάλτες” του Ελληνισμού έφτασαν στο σημείο να μιλάνε για “εκατονταετή” διάρκεια της οικονομικής και όχι μόνο καταδυνάστευσης μας!
Δηλαδή με λίγα λόγια, Εμείς, τα Παιδιά, τα Εγγόνια, τα Δισέγγονα και τα … Τρισέγγονα μας θα πληρώνουν για τους πολιτικοοικονομικούς πλιατσικοδόρους οι οποίοι μας κατέκλεψαν “ατιμώρητοι” εξασφαλίζοντας “ζωή χαρισάμενη” όχι μόνο για τους εαυτούς τους αλλά και για τους αντίστοιχους απογόνους τους.(δηλ. παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα και … τρισέγγονα.)
Φίλες/οι  δεν φταίνε αυτοί και οι 300 που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τους στηρίζουν μια και είναι πλέον ολοφάνερο ότι όλοι τους είναι στο “κόλπο”.
Εγώ, Εσύ, ο Άλλος, ο Φίλος, ο Συγγενής, ο Διπλανός, ο Γείτονας, ο Συγχωριανός, ο Συμπατριώτης … ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΤΑΙΜΕ. Εμείς ... τα 11.000.000 είμαστε οι υπεύθυνοι που αφήνουμε μια “χούφτα” αληταράδων να γροθοκοπούν κάθε μέρα το Σώμα, την Ψυχή και το Είναι μας!!!
ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.