1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

19.10.11

Οι “ανεγκέφαλοι” οσφυοκάμπτες δεν καταλαβαίνουν το αυτονόητο!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Κάποιοι άχρηστοι, νερόβραστοι κοτο-βουλευτάδες του ΠΑΣΟΚ εδώ και καιρό βρίσκουν ευκαιρία να βγουν στο προσκήνιο από την αφάνεια και την απραξία τους όποτε έχουμε κάποια σημαντική ψηφοφορία για την υποβάθμιση της ζωής και των δικαιωμάτων μας. Οι κατά εξακολούθηση σεσημασμένοι ...
"Καραγκιόζηδες" δηλώνουν, υπόσχονται και γενικά προσποιούνται τους αντιρρησίες και τους υποτιθέμενους προστάτες των δικαιωμάτων μας αλλά την κρίσιμη ώρα της βουλευτικής ψήφου μετατρέπονται σε “άχαμνους” μεταξοβρακοφορεμένους “Κιοτήδες” που όλη τους η αντίσταση μετατρέπεται διά μαγείας σε αποδοχή των εντολών και των αποφάσεων των ηγητόρων τους με την  περίφημη πια φράση  “Ναι σε όλα”
Οι ανεγκέφαλοι "οσφυοκάμπτες" δεν καταλαβαίνουν το αυτονόητο δηλ. ότι η πρόσκαιρη δημοσιότητα που απολαμβάνουν με τους γελοίους λεονταρισμούς τους εκτός από φαιδρούς, γραφικούς και κατάπτυστους τους καθιστά υπόλογους και ένοχους σε όλη την Ελληνική κοινωνία! Ένοχους με αδιάσειστα στοιχεία τα οποία θα έρθουν στο προσκήνιο ως πειστήρια την στιγμή  ... της σκληρής τιμωρίας τους!!!

Υποσημείωση
Ελπίζω στην αυριανή κρίσιμη ψηφοφορία κάποιοι επιτέλους να υπακούσουν στον όρκο που έδωσαν να υπηρετούν και να προστατεύουν τον Ελληνικό λαό και όχι να ακολουθήσουν για άλλη μια φορά την κομματική γραμμή ... των ξεπουλημένων ηγετών τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.