17.10.11

Αλλαγή προς άλλη κατεύθυνση ή προσχεδιασμένη συνέχεια;

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό όπου καθημερινώς στα τηλεοπτικά παράθυρα προβάλλουν υπουργικές Γκανγκστερόφατσες οι οποίες μας απειλούν και μας τρομοκρατούν ο κ. Σαμαράς το μόνο που μπορεί να μας προσφέρει ως “βοήθεια” και συμπαράσταση είναι η διαγραφή ενός στελέχους του κόμματος του ...
του κ. Λυμπερόπουλου (προέδρου του σωματείου των ταξιτζήδων) ο οποίος ίσως
και με "υπερβολικά" λόγια (λόγω δικαιολογημένης οργής) αντιτίθεται στην κοροϊδία και τον χλευασμό των κυβερνόντων! (όπως είναι γνωστό άλλα συμφώνησαν με τον κ. Ρέππα και άλλα εφαρμόζει ο κ. Ραγκούσης).

κ. Σαμαρά ο τρόπος που αντιπολιτεύεστε τους ψεύτες και τους προδότες που μας κυβερνούν μας κάνουν καχύποπτους και επιφυλακτικούς απέναντι στις προθέσεις και στις επιλογές σας αν "ω μη γένοιτο" ο Ελληνικός λαός ξεγελαστεί για πολλοστή φορά και σας δώσει την δυνατότητα να σχηματίσετε κάποια στιγμή αυτοδύναμη κυβέρνηση!
Οι αντικρουόμενες δηλώσεις σας δηλ. ενώ μιλάτε για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου παράλληλα ανακοινώνεται και την δέσμευση σας να “εφαρμόσετε” τα συμφωνηθέντα!... μας δημιουργούν βάσιμες υποψίες μήπως όλα είναι “προσχεδιασμένα” και την ξαναπατήσουμε όπως το 2009 όπου είχαμε την εκλογή του μεγαλύτερου πολιτικού ψεύτη της νεότερης (και όχι μόνο) ιστορίας της Ελλάδος! 
Πρέπει επίσης να σας επισημάνω ότι πολλοί εξ ημών δε θεωρούν καθόλου τυχαία την συγκυρία του ότι την συγκεκριμένη περίοδο εσείς και ο παλιός συμμαθητής σας (στα Αμερικάνικα σχολεία) κ. Παπανδρέου ηγείστε του δικομματισμού στην Ελλάδα!

Ταπεινή μου λοιπόν γνώμη είναι ότι θα χρειαστείτε να πείτε και να κάνετε πολύ περισσότερα (από αυτά τα χλιαρά και τα νερόβραστα που μας σερβίρετε κατά καιρούς) για να μας πείσετε ότι δεν είστε η προσχεδιασμένη συνέχεια … για την ολοκλήρωση του εγκλήματος εις βάρος της πατρίδας και του λαού μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.