21.10.11

Μας εξοντώνουν ... μεθοδικά και αθόρυβα!

Εκφράζοντας την μεγάλη μου λύπη και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου συν-απεργού και συμπολίτη μας Δημήτρη Κοτζαρίδη θέλω να καταθέσω κάποιες μου σκέψεις.
Σκέψεις που έχουν να κάνουν με τα όσα συμβαίνουν στην
χουντοκοινοβουλευτική “Δημοκρατία” των ξεπουλημένων, των εκβιαστών και των
οσφυοκαπτών της Μέρκελ του Σαρκοζί και όλων αυτών των ...
ανδρείκελων που στολίζουν την τωρινή βιτρίνα της Ευρωπαικής (και όχι μόνο) πολιτικής σκηνής.
Μιας σκηνής που αυτές τις μαριονέτες τις κινούν οι καρχαρίες του παγκόσμιου οικονομικού κεφαλαίου.
Για την Ελλάδα μας πλέον το μέλλον (με την παρούσα αδράνεια και ανοχή μας) διαγράφεται δυσοίωνο και τρομακτικό μια και βρέθηκαν αυτοί οι “Εφιάλτες” που κρατούν τις πύλες ανοιχτές για τους βιαστές του έθνους μας.
Αυτοί που δημιούργησαν και οδήγησαν εντέχνως τα πράγματα εδώ μας υπόσχονται απλά “προσπάθεια” χωρίς να προεξοφλούν το θετικό αποτέλεσμα. Έτσι φτάσαμε στο σημείο κάθε λίγο και λιγάκι να μας ζητάνε να ανοίγουμε τα πόδια σαν “πουτάνες” που της πηδάνε για να πάρουν την “δόση” της εξάρτησης τους!
Ζητώ συγνώμη για την φρασεολογία μου (και από τις επαγγελματίες του συγκεκριμένου χώρου) αλλά δεν μπορώ να βλέπω και να ακούω (την ώρα που χιλιάδες λαού απεργεί και διαμαρτύρεται) αυτά τα πολιτικά "ξόανα" (κλεισμένα και προστατευμένα από τα ΜΑνΤρόσκυλα τους μέσα στο “κοτέτσι” τους) να κάνουν αστειάκια μεταξύ τους (video) να θεατρινίζουν (video) και γενικά να θέλουν να μας ξεγελάσουν για άλλη μία φορά πως κόπτονται και νοιάζονται για τα συμφέροντα μας!

Νεκροθάφτες της πατρίδας μας!... ένας άνθρωπος πέθανε έξω, στο πεζοδρόμιο διαμαρτυρόμενος για την δίχρονη ανεργία του, για τα χαράτσια, για την ακρίβεια, για την υποβάθμιση της ζωής της δικής του και των παιδιών του και εσείς δεν πήρατε χαμπάρι τίποτα αλλά απλά εκφράζεται την λύπη σας για το “ατυχές” όπως το αποκαλείτε γεγονός.
Όμως αν ο θάνατος του Δημήτρη έγινε μπροστά στην πόρτα σας και γνωστοποιήθηκε στο πανελλήνιο πρέπει να γνωρίζετε ότι τα έργα και οι αποφάσεις σας είναι η αιτία εδώ και καιρό να έχουν αυξηθεί δραματικά στην πατρίδα μας οι αυτοκτονίες, τα εγκεφαλικά και τα καρδιακά επεισόδια.
Μεθοδικά και αθόρυβα μας εξοντώνεται αλλά κάποια στιγμή θα αλλάξουν τα πράγματα και καλό θα είναι να ρίξετε από τώρα μια ματιά στο βίντεο αλλά και στις φωτογραφίες από το φρικτό τέλος του μέχρι πρόσφατα συντρόφου σας Σοσια(ληστή) και δικτάκτορα Καντάφι! 


Υποσημείωση
Για τον φρικτό και απάνθρωπο θάνατο του μέχρι πρότινος Λίβυου ηγέτη προσωπικά δεν συμφωνώ με την απονομή δικαιοσύνης από τον “όχλο” και ντρέπομαι πραγματικά που είμαι μέλος μιας παγκόσμιας πολιτισμένης κοινωνίας που μπορεί να επιτρέπει, να βλέπει και να ανέχεται την θηριωδία που υποβόσκει και εκφράζεται μέσα από “νοήμονα”  ζώα!!!

1 σχόλιο:

  1. Φίλε/η 3 Οκτωβρίου 2011 12:20 μ.μ. σε ευχαριστώ για τα βίντεο που μου έστειλες. Όπως βλέπεις τα χρησιμοποίησα ήδη για τεκμηρίωση των σκέψεων μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.