25.10.11

Οι θρασύτατοι και ασεβείς συνεχίζουν να θεατρινίζουν!!!


Μετά τους τρεις θρασύτατους υπουργούς που μας γνωστοποίησαν την κοινή επιστολή της ντροπής δηλώνοντας εμμέσως πλην σαφώς την επιθυμία τους να είναι και στο άμεσο μέλλον (αν το φέρουν οι περιστάσεις) στην υπηρεσία των έξωθεν αφεντικών της παρούσας κυβέρνησης ακολούθησαν ...
άλλοι 28 κοτοβουλευτάδες του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι λίγες ώρες μετά την ψήφιση του επαίσχυντου πολυνομοσχεδίου (την περασμένη Πέμπτη), με απίστευτο θράσος, επαγγελματικό θεατρινισμό και ασέβεια προς τους Έλληνες πολίτες. έδωσαν στη δημοσιότητα κείμενο, που στην ουσία τάσσονται κατά της εφαρμοζόμενης πολιτικής!!!
Υποκριτές και Φαρισαίοι εδώ και καιρό ψηφίζεται και νομοθετείτε ενάντια του λαού και της χώρας ακολουθώντας τις προσταγές των ξεπουλημένων ηγητόρων σας και τώρα μας παριστάνεται τις "Μωρές Παρθένες" θεωρώντας προφανώς ότι απευθύνεστε σε αμνήμονες και ηλίθιους!
Θα πρέπει όμως να θυμηθείτε τις λαϊκές ρήσεις «Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται» αλλά και το γνωστότατο «την υπογραφή μου και το π@@λί μου πρέπει να προσέχω που τα βάζω».
Καταλάβετε λοιπόν ότι μετά την δυσκολία να κυκλοφορήσετε ανάμεσα μας για να μη δέχεστε τα γιούχα και τις γιαουρτοφιλοφρονήσεις του λαού μήπως ήρθε η ώρα να το ‘βουλώσετε” τελείως αφού οι ενστάσεις και ο πολιτικός σας λόγος (εκεί που είχατε καθήκον να έχετε δηλ. στην Βουλή) ήταν φτωχός και περιείχε  μόνο τρεις λέξεις!... τις γνωστές “Ναι σε όλα”!
Πάψτε λοιπόν να προκαλείτε γιατί σύντομα θα έρθει η ώρα που θα θέλετε να εξαφανιστείτε από προσώπου γης από την ντροπή αλλά και την απόδοση ευθυνών που θα σας καταλογιστούν για όλα αυτά που συναινέσατε να γίνουν εις βάρος του λαού και της χώρας μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.