1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

11.10.11

Ντροπή σας!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Η λέξη ντροπή φαντάζει μικρή για τον γενειοφόρο υπουργό Ξυλοδαρμού του Πολίτη μια και πριν λίγες μέρες σε συζήτηση στην Βουλή είχε το "απύθμενο" θράσος να χαρακτηρίσει “μικροεγκλήματα” όλη αυτή την τρομακτική εγκληματικότητα που βιώνει τον τελευταίο καιρό στο πετσί της η Ελληνική κοινωνία!
Η αναίδεια του όμως ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και η οργή μας χτύπησε κόκκινο όταν προφασίστηκε ότι για αυτήν την “μικροεγκληματικότητα” φταίνε οι Έλληνες πολίτες που διαμαρτύρονται στις απεργίες και στις πορείες για τα παράνομα και δυσβάσταχτα μέτρα που του φορτώνουν αυτός και η κυβερνοπαρέα του!
Σύντομα κ. υπουργέ η θητεία σας θα τελειώσει αλλά τα άθλια έργα και τα κατάπτυστα λόγια σας θα σας συνοδεύουν όσο ζείτε! Να είστε λοιπόν σίγουρος ότι οι πολίτες που θα σας συναντούν στην καθημερινότητα σας το λιγότερο που θα κάνουν θα είναι να σας ... ΦΤΥΝΟΥΝ!!!

Ντροπή σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.