1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

30.10.11

Ζητούνται ... συνυπεύθυνοι!


Το πολιτικό κατεστημένο μετά τα πρωτοφανή γεγονότα της Θεσσαλονίκης και την ματαίωση της παρέλασης δείχνει θορυβημένο για να μη πω τρομοκρατημένο! Ήδη οι βουλευτές της κυβέρνησης το τελευταίο διάστημα σε κάθε τους εμφάνιση  βιώσαν και βιώνουν την οργή και το μένος του λαού!
Ειδικά μετά το μεσοπρόθεσμο και το πρόσφατο “κούρεμα” οι αντιδράσεις είναι σίγουρο ότι θα επιδεινωθούν και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πλέον που θα οδηγηθούμε!!!                                                    
Έτσι η κυβέρνηση θέλοντας να υποστηρίξει τις “προσχεδιασμένες” δεσμεύσεις της για το ξεπούλημα και την υποδούλωση της χώρας μας ψάχνει εναγωνίως “συνενόχους” επαναφέροντας δειλά δειλά τα σενάρια που μιλούν για την ανάγκη δημιουργία κυβέρνησης εθνικής ενότητας!
Φυσικά προς το παρόν δεν λέει τίποτα για εκλογές αφού λόγω δημοσκοπήσεων τις φοβάται όπως ο διάολος το λιβάνι!                     
Τολμώ να προβλέψω (ο θεός να με βγάλει ψεύτη) ότι στο βωμό αυτής της μεθόδευσης δηλ. της συγκυβερνήσεως για ανάληψη της συνυπευθυνότητας (εκ μέρους και των άλλων πολιτικών δυνάμεων) για τα παρελθόντα αλλά και για τα μελλούμενα, θα βιώσουμε πολύ δύσκολες καταστάσεις με μεθοδευμένες "προβοκάτσιες" σε επίπεδο διαρροής τρομολαγνικών πληροφοριών αλλά και "δυσάρεστων" γεγονότων!  
 

1 σχόλιο:

 1. κ. Πρεβενιέ σας παρακολουθώ ανελλιπώς και πραγματικά θαυμάζω τον τρόπο που προσεγγίζετε τα θέματα.
  Επιθυμώ διακαώς και θα το θεωρούσα τιμή μου να σας γνωρίσω προσωπικά γιατί θεωρώ ότι κουβαλάτε τον πραγματικό Έλληνα μέσα σας αλλά και ένα μεγάλο ταπεινό καλλιτέχνη.
  Ο θεός να σας δίνει δύναμη και κουράγιο να είστε πάντα στις επάλξεις για να μας ενημερώνεται αλλά το κυριότερο να μας εμπνέεται για να μπορέσουμε να αντισταθούμε σε όλα αυτά τα αρνητικά που σχεδιάζουν ερήμην μας για το μέλλον μας.
  Επιτρέψτε μου να σας στείλω και ένα προσωπικό e-mail με την παράκληση να έχω όποτε μπορέσετε λίγο από τον πολύτιμο σας χρόνο!

  Ελένη Χ.
  Δικηγόρος Αθηνών

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.