15.10.11

Τα γιούχα και τα γιαούρτια δεν τους πτοούν!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Σε κατάσταση σοκ η Ελληνική κοινωνία γρονθοκοπείτε καθημερινά από τους πολιτικούς απατεώνες όλων των βαθμίδων. Οι ανώτεροι δηλ. οι της ηγεσίας Υπουργοί, Υφυπουργοί, Γραμματείς και "Φαρισαίοι" απειλούν, τρομοκρατούν και μας εκβιάζουν σαν νταβατζήδες και ...
προστάτες της νύχτας οι οποίοι χρησιμοποιούν όλα τα μέσα "θεμιτά" και "αθέμιτα" προκειμένου να εισπράξουν αυτά που διέταξαν τα μεγάλα αφεντικά της Ευρωπαϊκής καμόρας (και όχι μόνο) που υπηρετούν.
Οι μικρότεροι δηλ. οι βουλευτάδες “κοκορίζουν” σηκώνοντας το “λειρί” τους για να μας εντυπωσιάσουν αρχικά με τις δηλώσεις διαφωνίας προς όλα αυτά τα απίστευτα που προωθούνται εις βάρος μας και μετά μας “αδειάζουν” παραμένοντας στο κοτέτσι σαν κότες που κλωσούν το αυγό του βολέματος και της εξουσίας!
Τον μεγάλο “ηγέτη”  δεν τον αναφέρω γιατί είναι ως "μην υπάρχων" αφού είναι προφανές ότι εδώ και καιρό είναι εκτός τόπου και χρόνου θυμίζοντας τον προάγγελο της απόλυτης καταστροφής μας.
Δυστυχώς όσο η ανοχή, η υπομονή και η ατολμία μας συνεχίζουν να υπάρχουν τόσο αυτά τα πολιτικά ξόανα θα γίνονται πιο θρασύ και πιο ξεδιάντροπα.
Τα γιούχα και τα γιαούρτια του δοκιμαζόμενου λαού μας φαίνεται ολοκάθαρα ότι δεν τους πτοούν αφού ο “παχυδερμισμός” τους έχει επικαλύψει την συνείδηση, την λογική και την ανθρωπιά τους οπότε θα πρέπει πλέον να τους δώσουμε να καταλάβουνε με όλους τους τρόπους και σε όλους τους τόνους ότι η ανοχή μας τελείωσε και ότι έρχεται η ώρα που όλοι τους θα τιμωρηθούν σκληρά ως συνένοχοι των χειρότερων προδοτών της μακρόχρονης ιστορίας του έθνους μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.