30.10.11

κ. Πρόεδρε ... αν δεν μπορείτε να αφουγκραστείτε το λαό ... καλύτερα μείνετε σιωπηλός!!!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο 
Με αφορμή τις δηλώσεις και τα "δάκρυα" του κ. Προέδρου για την ματαίωση της παρέλασης στην Θεσσαλονίκη (την 28/10/11) λόγω των αντιδράσεων των πολιτών στην ασκούμενη κυβερνητική πολιτική αναδημοσιεύω μία ανοικτή επιστολή την οποία είχα δημοσιεύσει στο διαδίκτυο τον Νοέμβριο του 2010!
Κύριε πρόεδρε μέμφεστε εναντίον του λαού και της επιλογής πολλών ...
συμπολιτών μας να μη συμμετέχουν άλλο σε αυτή την κοροϊδία της εικονικής πλειοψηφίας της κυβέρνησης και δεν έχετε να πείτε τίποτα για τον εκβιασμό που έκανε στην Ελληνική κοινωνία ο Πρωθυπουργός συνδέοντας τις συγκεκριμένες δημοτικές εκλογές (εννοώ του 2010) και το αποτέλεσμα τους ως ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και τις απαράδεκτες αντιλαϊκές αποφάσεις της.
Μιλάτε για δημοκρατία του καναπέ και δεν λέτε τίποτα για τα πάνελ της παραπληροφόρησης και της κυβερνητικής προπαγάνδας.
Η πρωτοφανής αποχή του λαού και ειδικά των νέων από τις κάλπες δεν είναι από αδιαφορία όπως σας συμφέρει να λέτε αλλά είναι από αηδία και αποστροφή προς όλο το πολιτικό σύστημα και τα πρόσωπα που το απαρτίζουν.

Εσείς λοιπόν ως ανώτατος πολιτειακός άρχοντας αντί να αφουγκραστείτε να ερμηνεύσετε και να προβλέψετε τα επερχόμενα στηρίζεται τους μειοψηφούντες δυνάστες μας και λέτε λόγια νουθεσίας για  τους πλειοψηφούντες και απέχοντες.
Έτσι μας δίνετε το δικαίωμα να σκεφτόμαστε ότι όταν ο ίδιος ο πρόεδρος μένει σιωπηλός και αδρανής στα μεγάλα και στα σημαντικά και αρκείτε στον διακοσμητικό ρόλο που φρόντισαν να του αναθέσουν οι πραγματικοί εξουσιαστές του τόπου τι μπορούμε να περιμένουμε από τους παλαμοκρουστές βουλευτές που ό λαός τους φωνάζει εν ............χορώ αρκετά συχνά στον περίβολο της Βουλής “Κλέφτες κλέφτες” και κανένας τους δεν έχει το θάρρος να διαχωρίσει την θέση του και να πει εγώ παραιτούμαι γιατί δεν είμαι κλέφτης!!!

Κύριε Παπούλια αν θέλατε να είστε πραγματικά χρήσιμος έπρεπε να έχετε παραιτηθεί εδώ και καιρό καταγγέλλοντας την κοροϊδία τα ψέματα και τις υποσχέσεις που μας αράδιασε ο σημερινός πρωθυπουργός για να αρπάξει την ψήφο μας. Μια παραίτηση που θα μπορούσε να έχει γίνει και επί Πρωθυπουργίας Καραμανλή τότε που βοούσε η Ελλάδα από τα σκάνδαλα του Βατοπαιδίου της Siemens και την μπόχα με την ιστορία του Ζαχόπουλου!!!
Το ότι συνταγματικά δεν έχετε πολλές αρμοδιότητες σας δίνει το δικαίωμα να κρύβεστε αδρανής. Σας παρακαλούμε λοιπόν μείνετε στο παρασκήνιο και στον διακοσμητικό σας ρόλο και αφήστε μας ήσυχους γιατί οι παραινέσεις και οι συμβουλές σας ουδεμία σημασία έχουν για την πλειονότητα αυτού του λαού. Το μόνο που κάνουν είναι να προκαλούν διόγκωση του θυμού και της αγανάκτησης του για όλους σας!!!


1η αναδημοσίευση 14/11/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.