2.10.11

Τους έπιασε ... κορόϊδα!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Ο μέχρι τώρα συνταγματολόγος “κύρους” (εμπνευστής του νόμου ασυλίας και παραγραφής των βουλευτικών ανομημάτων) τελικά έπεσε στην παγίδα του “άσπονδου” φίλου και συντρόφου του προέδρου ο οποίος τον έχρισε Β’ αντιπρόεδρο και υπουργό οικονομικών.
Λέω έπεσε στην παγίδα γιατί τελικά ο κ. Παπανδρέου αποδεικνύεται γάτα αφού φροντίζει να τοποθετεί “σωματώδεις” κυματοθραύστες για να απορροφούν την λαϊκή δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του!
Θυμηθείτε στο πρόσφατο παρελθόν την διαδρομή του Α’ αντιπροέδρου κ. Πάγκαλου ο οποίος με τις διάφορες δημόσιες απαράδεκτες λοιδορίες του έστρεφε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του προκαλώντας την οργή και την αγανάκτηση όλων μας την ώρα που ο “ηγέτης” μας, μουλωχτά και υποχθόνια βυσσοδομούσε εις βάρος όλου του Ελληνισμού!
Την δεδομένη στιγμή έβαλε στην πρώτη γραμμή τον “ευφυή” και “λογοπλάνο” κ. Βενιζέλο για να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά με τις αλλεπάλληλες τηλεοπτικές εμφανίσεις και ανακοινώσεις του για τα νέα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα!
Πραγματικά η λειτουργία και η εικόνα της κυβέρνησης θυμίζει τον περίφημο χορό του Ζαλόγγου με την διαφορά ότι ο κ. Παπανδρέου είναι τελευταίος στο χορό με ότι αυτό συνεπάγεται!. Δηλαδή ενώ οι υπόλοιποι είναι ήδη πολιτικά καμένοι (και μπορεί πολλοί εξ αυτών να οδηγηθούν σε ειδικά δικαστήρια) αυτός έχει εξασφαλίσει προ πολλού την απόδραση του σε μέρη ... μακρινά κι ονειρεμένα! (προς Αμέρικα μεριά)

Υποσημείωση
κ. Βενιζέλε δείτε το παρακάτω χιουμοριστικό βίντεο μήπως και καταλάβετε την δραματική θέση στην οποία οδηγήσατε τους απλούς Έλληνες πολίτες με την φορομπηχτική και άδικη πολιτική σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.