1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

28.10.11

Στη Θεσσαλονίκη, σήμερα, αποκαταστάθηκε το πραγματικό νόημα της 28ης Οκτωβρίου 1940!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Συμφωνώντας με την δήλωση του μεγάλου αγωνιστή και συμπατριώτη μου Μανώλη Γλέζου ότι «Στη Θεσσαλονίκη, σήμερα, αποκαταστάθηκε το πραγματικό νόημα της 28ης Οκτωβρίου 1940» θέλω να επισημάνω ότι σήμερα λόγω της ημέρας ο λαός σε όλη την Ελλάδα βρήκε την ευκαιρία να στείλει ένα μήνυμα ουσίας σε όλους αυτούς που ...
με δόλο (ορισμένων εξ αυτών) αλλά και την ανικανότητα, τις παραλήψεις τις συγκαλύψεις και την ανοχή (των υπολοίπων) οδήγησαν την χώρα στον εξευτελισμό και στην υποτέλεια προδιαγράφοντας ένα τρομακτικό μέλλον για όλους μας αλλά κυρίως για τα παιδιά μας!
Οι πολιτικές ορτινάτζες της τελευταίας τριακονταετίας που μεθοδευμένα έφεραν τα πράγματα ως εδώ έχουν το απύθμενο θράσος να παρουσιάζονται τώρα ως "αθώες περιστερές" που μελοδραματικά μας υπόσχονται λύσεις αλλά και ως "γκάγκστερ" που δεν διστάζουν ευθέως να μας απειλούν και να μας εκβιάζουν!
Βιώσαμε όλοι στο πετσί μας τις προεκλογικές τους ψευτιές και μετά τις συνεχείς παλινδρομήσεις και αυτοαναιρέσεις των δηλώσεων και των υποσχέσεων τους.
κ. πρόεδρε της Δημοκρατίας!... σήμερα ο λαός από άκρου σ’ άκρου σε όλη την Ελλάδα σας έστειλε ένα σαφές μήνυμα δηλ. ότι όλοι σας είστε ανεπιθύμητοι και συνένοχοι στην συνείδηση του!
Αν θέλετε λοιπόν να σώσετε την υστεροφημία σας, τον θεσμό που υπηρετείτε αλλά το κυριότερο να “ξεπλυθείτε” από τον χαρακτηρισμό “Προδότη” που σας βροντοφώναξε το οργισμένο πλήθος, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ εδώ και τώρα!

Υποσημείωση
Οι αναφορές του γνωστού κωλοτούμπα κ. Καρατζαφέρη που μίλησε για Αριστεριστές η λέξη  “όχλος” που ακούστηκε από τους έντρομους κυβερνητικούς και τα παπαγαλάκια τους στα Μ.Μ.Ε όπως και η απόδοση των ευθυνών από κάποιους (για άλλη μια φορά) στο ΣΥΡΙΖΑ μόνο γελοίες μπορούν να χαρακτηριστούν μια και αν το συγκεκριμένο κόμμα είχε την οργανωτική υποδομή αλλά και την τόσο μεγάλη αποδοχή από το ανώνυμο πλήθος δεν θα ήταν 5ο κόμμα αλλά 1ο.

Μ. Γλέζος: "Σήμερα αποκαταστάθηκε το πραγματικό... by funked00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.