28.9.11

Όλα γιατρεύονται αρκεί να μη χαθεί η Ελευθερία!

Ανασημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Εδώ και καιρό ο πάτος δεν υπάρχει πλέον και κάτω από το ξεκωλωμένο βαρέλι χάσκει ένα απύθμενο πηγάδι που μετατρέπεται σιγά σιγά σε μια άβυσσο τρόμου!
Η σύγχρονη πραγματικότητα μοιάζει πλέον να είναι βγαλμένη μέσα από μια ...
Αρχαιοελληνική τραγωδία μόνο που οι πρωταγωνιστές της είναι πολλοί και αδίσταχτοι!
Ο "χορός" που τους συνοδεύει δεν κοιτάει τον λαό κατάματα αλλά κρύβεται πίσω από σιδερόφρακτες κατασκευές φρουρούμενος από δυνάμεις που φέρονται σαν "σκυλιά" που τους λιγοστεύουν το φαγητό για να τα κάνουν πιο άγρια και πιο επιθετικά απέναντι στα πραγματικά τους αφεντικά τα οποία όφειλαν να υπηρετούν και να προστατεύουν!
Πολλοί από τους χορωδούς και ψευτοκουτσαβάκηδες  αυτούς “σολάρουν” πριν από την κάθε παράσταση υποσχόμενοι “αντίσταση” και "άρνηση" αλλά στο τέλος όλοι μαζί καταλήγουν σε ένα κρετσέντο και μια ομοχορδία που τελειώνει πάντα με την φράση “Ναι σε όλα”!!!
Η παράσταση αυτή εδώ και καιρό επαναλαμβάνεται όλο και πιο συχνά αφού εμείς συνεχίζουμε να παραμένουμε απλοί θεατές του εμετικού αλλά και επικίνδυνου αυτού "θιάσου" ο οποίος μας προκαλεί ολοένα και περισσότερο, κατάθλιψη, τρόμο και απαισιοδοξία!
Φίλες/οι  το βαρέλι πλέον ξεκωλώθηκε κάτω από το βάρος της προδοσίας τους και έχουμε ήδη ξεκινήσει την κάθετη πτώση προς την άβυσσο της ανυπαρξίας μας όμως έστω και τώρα έχουμε υποχρέωση να αντισταθούμε θυμούμενοι την ρήση του Πινδάρου ότι «Όλα γιατρεύονται αρκεί να μη χαθεί η Ελευθερία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.