1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

10.9.11

Οι αχρείοι!... τώρα στριμώχνονται και αγωνιούν για την εύνοια των εχθρών της πατρίδας μας!!!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Βγήκε πριν λίγες μέρες η "κλαίουσα χήρα" των καναλιών και δήλωσε με στόμφο ότι 1.000.000 δημόσιοι υπάλληλοι ταλαιπωρούν 10.000.000 Έλληνες!!!
Τι να πει κανείς!...
αφού πλέον η λέξη υποκρισία είναι μικρή για να αποδώσει το μέγεθος της πολιτικής “αλητείας” του συγκεκριμένου κυρίου ο οποίος πέρα από την συμμετοχή του στα διάφορα τηλεπαράθυρα των πατρόνων του κόμματος τους δεν έχει προσφέρει τίποτα άλλο σε αυτό τον δύσμοιρο τόπο!!!
Όλα αυτά τα πολιτικά ξόανα το τελευταίο καιρό για να αντιπαρέρθουν το ευθυνών τους (οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις είναι και ποινικές αλλά και για να εξυπηρετήσουν τις προσταγές των εντολοδόχων τους) ακολουθούν την τακτική της κατασυκοφάντησης των διαφόρων εργασιακών ομάδων δημιουργώντας εντέχνως αντιπαραθέσεις και καχυποψία μεταξύ των με σκοπό την διάλυση της κοινωνικής συνοχής!
Ο εν λόγω “κύριος” αφού λέει αυθαίρετα το νούμερο τον δημοσίων υπαλλήλων (ακόμα περιμένουμε τα επίσημα αποτελέσματα της απογραφής που έγινε πριν λίγο καιρό) επιρρίπτει ευθύνες σε αυτούς, ενώ δεν μας λέει ότι η "φάρα" του δημιούργησε, εκβίασε και εκμεταλλεύτηκε τους συγκεκριμένους ανθρώπους τους οποίους χρησιμοποίησε ως “πελάτες” για την διατήρηση τους στην εξουσία τα τελευταία 30 χρόνια
Επίσης δεν μας λέει ότι αυτό το πραγματικά υδροκέφαλο τέρας του δημοσίου το δημιούργησαν για να απαλύνουν την ανεργία και τις επιπτώσεις της μια και κατάφεραν λόγω ανικανότητας αλλά και εξυπηρέτησης των μεγάλων συμφερόντων να αποδομήσουν κάθε παραγωγική και βιομηχανική δραστηριότητα η οποία θα έφερνε ανάπτυξη και θέσεις εργασίας!
Τώρα όλοι αυτοί οι "αλητήριοι" βγαίνουν καθημερινά και διαγωνίζονται στο ποιος θα πει τις βαρύτερες κατηγορίες εις βάρος μας θεωρώντας ότι είμαστε χαχόλοι και ανεγκέφαλοι και ότι δεν καταλαβαίνουμε ότι δίνουν "εξετάσεις" στα έξωθεν αφεντικά τους για να τους προωθήσουν ή να τους κρατήσουν στον αφρό της εξουσίας και των μελλοντικών εξελίξεων που έχουν σχεδιάσει για μας!!!
Αχρείοι!... μην  “στριμώχνεστε” και μην αγωνιάτε για την εύνοια των εχθρών της πατρίδας μας!... όλοι μας έχουμε καταλάβει τον ρόλο σας και στο μυαλό αλλά και στην συνείδηση μας είστε πλέον πολιτικά “καμένοι”.
Όσο ζείτε θα είστε υπόλογοι για τις πράξεις σας και σίγουρα στην ιστορία των μελλοντικών γενιών θα καταγραφείτε όλοι σας ως τα χειρότερα πολιτικά “μιάσματα” της Ελληνικής ιστορίας δίπλα από ... τον “Εφιάλτη” (που πρόδωσε τους Σπαρτιάτες και τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες) και τον “Γούση” (που πρόδωσε τους Σουλιώτες στον Αλή Πασά.)


2 σχόλια:

  1. κ. ΠΡΕΒΕΝΙΕ! ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΛΛΑ!!!

    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε αν το σχόλιο σας είναι συμβουλή σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!
    Αν είναι απειλή, σας ενημερώνω ότι την γράφω στα παλαιότερα των υποδημάτων μου μια και δεν λέω τίποτα περισσότερο από όλα αυτά που ψιθυρίζει ο δοκιμαζόμενος (από αυτούς τους προδότες) Ελληνικός Λαός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.