24.9.11

Τα γομάρια, η φρατζόλα και ... ο Πρόεδρος!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Μετά από την πρόσφατη θλιβερή  εικόνα της “σφιγγοφωλιάς” των ανδρείκελων που μας κυβερνούν (με την ανταλλαγή των χυδαίων φιλοφρονήσεων των μελών της) βγήκε ο πρόεδρος της και μας μίλησε (βίντεο) για ήθος και ευπρέπεια! Μάλιστα κατέκρινε ιδιαιτέρως την ...
κ. Λιάνα Κανέλη επειδή έφερε στην έδρα του κοινοβουλίου (βίντεο) μία φρατζόλα και ένα γάλα για να μας επισημάνει με την δύναμη της εικόνας και των αριθμών την ακρίβεια που βιώνουν οι Ελληνικές οικογένειες!!!


Ναι φίλες/οι ένα γάλα και μία φρατζόλα ψωμί κοστίζουν περίπου 950 Ευρώ το χρόνο και τα "γομάρια" (χαρακτηρισμός και λέξη που ειπώθηκε εντός της αιθούσης από τον κ. Ροντούλη βίντεο) που μας κυβερνούν σχεδιάζουν να κατεβάσουν το αφορολόγητο στις 5.000 ευρώ!!!

κ. Πρόεδρε της σημερινής κοινοβουλευτικής χουντοδημοκρατίας αντί να θυμώνετε και να μιλάτε για ευπρέπεια μήπως πρέπει να επισημάνετε στο "κοπάδι" του “Ναι σε όλα” δηλ. στους υποστηριχτές του μνημονίου και του μεσοπροθέσμου ότι έχουν υποχρέωση να ανοίγουν τα στραβά τους να διαβάζουν εκ των προτέρων το τι ψηφίζουν, το τι υπογράφουν και στο τι συναινούν!
Μήπως θα πρέπει να μας πείτε για το τι γίνεται στον “οίκο” που διευθύνεται (από ευπρέπεια δεν χρησιμοποιώ την λέξη "μπουρδέλο" που φωνάζει ο διαμαρτυρόμενος λαός) και ο οποίος "οίκος" τα τελευταία χρόνια περιθάλπει και λειτουργεί ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ για πολλούς λιγδιάρηδες και απατεώνες!!!
Αφήστε λοιπόν την υποκριτική σας "ευαισθησία" κατά μέρος και παίξτε “βουβά” τον προσωρινό ρόλο που σας έχει αναθέσει ο "σκηνοθέτης" του θιάσου που ανήκετε! 
Φυσικά θα πρέπει ξέρετε πως σύντομα ο Ελληνικός λαός (με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο) θα μετατρέψει ξανά τον οίκο της ανομίας (που προεδρεύετε)… σε ναό της Δημοκρατίας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.