18.9.11

"Δεν πληρώνω" γιατί ... δεν έχω! (Υπόψη κ. Κώστα Γείτονα)


Παρακολουθώντας αποσπάσματα (15/9/2011) από την συνεδρίαση της  επιτροπής των οικονομικών υποθέσεων της Bουλής άκουσα τον “ταπεινό” και χαμηλών τόνων κ. Γείτονα να "λοιδορεί" κατά κάποιον τρόπο το κίνημα “Δεν πληρώνω’!
Μάλιστα διερωτηθεί εντός της επιτροπής πως είναι δυνατόν κάποιοι πολίτες να αντιδρούν στην “υποχρέωση” τους έναντι του κράτους, στο να πληρώσουν. όποτε, και ότι αυτό αποφασίζει!
Κύριε Γείτονα!... σας είχα για σοβαρό άνθρωπο μια και δεν σας έβλεπα συχνά στις παρελάσεις των πολιτικομαϊντανών στα τηλεπαραθύρα και μπήκα στο πειρασμό να αναζητήσω αναλυτικά στοιχεία της πολιτικής σας σταδιοδρομίας.
Έτσι λοιπόν είδα ότι έχετε μεγάλη θητεία ως βουλευτής αλλά και πολλές θητείες σε υπεύθυνες κυβερνητικές θέσεις οπότε θεωρώ ότι είστε και εσείς ένα σημαντικό γρανάζι του "υπόλογου"
σημερινού πολιτικού συστήματος! 
Δεν λέω ότι ανήκετε σε αυτούς που τα έχουν αρπάξει αλλά σίγουρα ως έξυπνος άνθρωπος, βλέπατε, ακούγατε αλλά δυστυχώς δεν μιλάγατε ούτε καταγγείλατε ποτέ κάποιους από τους "λιγδιάρηδες" και μακρυχέρηδες συντρόφους σας!
Αντιθέτως τώρα καταγγέλλετε το κίνημα “Δεν πληρώνω” και αναρωτιέστε πως είναι δυνατόν να γίνεται αυτό!... μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα εσείς και οι σύντροφοι σας να καταλάβετε ακριβώς τι συμβαίνει; δηλ. ότι “Δεν πληρώνω" γιατί ... δεν έχω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.