13.9.11

Όταν δεν υπάρχει φιλότιμο … αυτογελοιοποιείσαι!!! (Βίντεο)


Το τελευταίο διάστημα βιώνουμε κωμικοτραγικές καταστάσεις από τους εγχώριους πολιτικούς καραγκιόζηδες οι οποίες στο τέλος καταλήγουν να είναι "σκέτες" τραγικές για όλους εμάς τους απλούς Έλληνες πολίτες!
Πήγε λοιπόν όλος ο κυβερνητικός “θίασος” στα εγκαίνια της έκθεσης Θεσσαλονίκης και μετά την "παρομοιώδη" και βλακώδη δήλωση του Πρωθυπουργού ότι εγγυάται μία θέση εργασίας ανά οικογένεια (εννοώντας προφανώς τετραμελή) έστησαν ολόκληρο σόου με το ξαφνικό υπουργικό συμβούλιο το οποίο θα ελάμβανε πολύ σημαντικές αποφάσεις!
Μάλιστα για να παρατείνουν την αγωνία του κόσμου καθυστέρησαν επί τρίωρο την προκαθορισμένη για τις 1.00’ μ.μ συνέντευξη του εθνοσωτήρα μας κ. Παπανδρέου.
Χαμός!… οι καφροδημοσιογράφοι  με έκτακτες συνδέσεις, μας έκαναν το μυαλό κουρκούτι λέγοντας ένα σωρό βλακείες με απώτερο σκοπό να δημιουργήσουν ένα κλίμα αγωνίας και φόβου για τα "δήθεν" σοβαρά που διαδραματιζόταν στην κυβερνητική συνεδρίαση!
Ώρα 3.00 μ.μ και κάτι, φτάνει η μεγάλη στιγμή όπου ο “τσάρος” της οικονομίας  “γεμίζει” τις οθόνες μας για να μας πει τα σπουδαία και τα σοβαρά!
Αφού “γελοιωδώς” αυτοκαρφώθηκε (σαν το παιδί που γλύφει τα χείλια του και ωρίεται ότι δεν έφαγε κρυφά το γλυκό) λέγοντας μας ότι όλα αυτά δεν έχουν σχέση με την εσπευσμένη αναχώρηση των Τροικανών πριν από λίγες μέρες αρχίζει να μας κάνει μια ανάλυση η οποία πραγματικά ήταν άξια του ‘βάρους” του ως διακεκριμένου Συνταγματολόγου!
Είπε! Είπε!... και τι δεν είπε ο άνθρωπος, για την παγκόσμια κατάσταση, για την Ευρωπαική κρίση, για κοινοβούλια, για συνασπισμούς κυβερνήσεων, για συμφέροντα!... έλεγε, έλεγε και τελειωμό δεν είχε ώσπου κατέληξε στο ρεζουμέ της υπόθεσης δηλ. στο ότι «δεν πιάσαμε τους στόχους μας» (για πολλοστή φορά συμπληρώνω εγώ)  «και βάζουμε τετραγωνικό φόρο σε όλα τα σπίτια, τα καταστήματα, τις καλύβες, τις παράγκες, τις στάνες και γενικά σε ότι έχει ηλεκτρικό ρεύμα είναι στεγασμένο και έχει πέριξ τοιχώματα»
Έμεινα αποσβολωμένος και άρχισα να κάνω λογαριασμούς για το νέο χαράτσι που θα πληρώσω και το οποίο οι νταβατζομαφιόζοι θα το εισπράξουν εκβιαστικά μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ!
Φίλες/οι  μην αυταπατάστε πλέον, οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι ανίκανοι ούτε χαζοί, αντιθέτως είναι μια καλοστημένη ομάδα η οποία ολοκληρώνει ένα σχέδιο το οποίο σε κάποια φάση ίσως θα έχει και συγκυβέρνηση του δικομματισμού (ήδη δεν υπάρχει καμία σοβαρή αντίδραση από την ΝΔ)
Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών αλλά πολύ φοβούμαι (και μακάρι να βγω ψεύτης) ότι πέρα από τους εκβιασμούς και τα νταιλίκια των Ευρωπαίων (κάθε δίμηνο για  να μας δώσουν δανεικά για να πληρώνουμε τους τόκους και τα τοκοχρεωλύσια των δανείων) σύντομα θα βάλουν στο παιχνίδι και την γείτονα και άσπονδη φίλη μας Τουρκία (με στημένα σκηνικά επεισοδίων που μπορεί να καταλήξουν ακόμα και σε σύρραξη) ώστε να μπορέσουν να μας καθυποτάξουν και να ολοκληρώσουν τα προσχεδιασμένα!!!

Υποσημείωση
Για να καταλάβετε το πόσο αφερέγγυοι και γελοίοι είναι δείτε το ολιγόλεπτο βίντεο (ημερομηνία 23 Ιουνίου 2011) με τις τότε “σοβαρές” δηλώσεις του κ. Βενιζέλου!

1 σχόλιο:

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.