1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!
Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!


On Line

5.10.20

Τέλος εποχής για την Χρυσή Αυγή που διεκπεραίωσε επιτυχημένα την αποστολή της

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο 

Στην πατρίδα μας εδώ και χρόνια είναι γνωστό, ότι κανένα κόμμα και ουδείς πολιτικός μπορεί να κινηθεί ανεξάρτητα και να προωθηθεί στην εκλογική αρένα, αν δεν δηλώσει εκ των προτέρων "πρόθυμος" και "υποτελής" στους έξωθεν και έσωθεν νταβατζήδες. 
Ναι νταβατζήδες, γιατί όπως αυτοί εκβιάζουν, τρομοκρατούν και εκμεταλλεύονται μία γυναίκα ή γυναίκες, έτσι κι αυτοί το κάνουν εδώ και χρόνια σε έναν ολόκληρο λαό. 
Την συγκεκριμένη περίοδο οι έξωθεν νταβατζήδες μας είναι οι ...Γερμανοί μαζί με το υπόδουλο σε αυτούς ιερατείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και οι έσωθεν είναι οι γνωστοί Καναλάρχο-Εργολάβοι. 
Όλοι λοιπόν αυτοί μαζί με τους εγχώριους υποτελείς τους, σκαρφίζονται διάφορα κόλπα προκειμένου να ξεγελάσουν τον λαό, για να χαίρονται αλλά και να αυξάνουν τα κεκτημένα, και τα κλεμμένα τους. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό της Χρυσής Αυγής, την οποία αν και χρόνια όλοι γνωρίζαμε τα ναζιστικά και φασιστικά της ιδεώδη, εν τούτοις σε ένθετο χρόνο που τους βόλευε δηλ. αυτόν της απαρχής των μνημονίων, την προώθησαν με σκοπό να μαζέψει όσους αφελείς δυσαρεστημένους πίστευαν τις δήθεν πατριωτικές κορώνες που εκτόξευαν οι χαμηλού επιπέδου ηγήτορες της.                
Οι ίδιοι αυτομάτως, αυτοβούλως και αυθαιρέτως έχρισαν τους εαυτούς τους ως ανήκοντες σε κόμματα του συνταγματικού τόξου. Όσους δε αντιδρούσαν στις έκνομες αποφάσεις τους, στις παραλείψεις αλλά και στις ανοχές τους, τους χαρακτήριζαν ως οπαδούς του εκτρώματος το οποίο οι ίδιοι είχαν προωθήσει για αυτόν ακριβώς το σκοπό. 
Τώρα που η Χρυσή Αυγή έκανε το κύκλο της, εξυπηρετώντας τους σχεδιασμούς τους, είμαι σίγουρος ότι θα σκαρφιστούν κάτι άλλο προκειμένου να συνεχίσουν να στοχοποιούν και να χαρακτηρίζουν όποιον θα τολμά να τους ασκεί κριτική.
Έχω δε την αίσθηση ότι σύντομα το κόμμα που θα προσπαθήσουν να μας πείσουν(αν δεν είναι και αυτό υπό τον έλεγχο τους) ότι δεν ανήκει στο δήθεν "συνταγματικό" τους τόξο, θα είναι η "Ελληνική Λύση" του Κυριάκου Βελόπουλου. Φίλες/οι να είστε σίγουροι ότι μας περιμένουν ημέρες λαμπρής δόξης, όπου οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι ΔημοσιοΚάφροι θα δώσουν τα ρέστα τους προκειμένου να το επιτύχουν!

1 σχόλιο:

  1. Καταπληκτική ανάλυση. Απλή κατανοητή και πέρα για πέρα αληθινή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.