5.10.20

Τέλος εποχής για την Χρυσή Αυγή που διεκπεραίωσε επιτυχημένα την αποστολή της

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός

Στην πατρίδα μας εδώ και χρόνια είναι γνωστό, ότι κανένα κόμμα και ουδείς πολιτικός μπορεί να κινηθεί ανεξάρτητα και να προωθηθεί στην εκλογική αρένα, αν δεν δηλώσει εκ των προτέρων "πρόθυμος" και "υποτελής" στους έξωθεν και έσωθεν νταβατζήδες. 
Ναι νταβατζήδες, γιατί όπως αυτοί εκβιάζουν, τρομοκρατούν και εκμεταλλεύονται μία γυναίκα ή γυναίκες, έτσι κι αυτοί το κάνουν εδώ και χρόνια σε έναν ολόκληρο λαό. 
Την συγκεκριμένη περίοδο οι έξωθεν νταβατζήδες μας είναι οι ...Γερμανοί μαζί με το υπόδουλο σε αυτούς ιερατείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και οι έσωθεν είναι οι γνωστοί Καναλάρχο-Εργολάβοι. 
Όλοι λοιπόν αυτοί μαζί με τους εγχώριους υποτελείς τους, σκαρφίζονται διάφορα κόλπα προκειμένου να ξεγελάσουν τον λαό, για να χαίρονται αλλά και να αυξάνουν τα κεκτημένα, και τα κλεμμένα τους. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό της Χρυσής Αυγής, την οποία αν και χρόνια όλοι γνωρίζαμε τα ναζιστικά και φασιστικά της ιδεώδη, εν τούτοις σε ένθετο χρόνο που τους βόλευε δηλ. αυτόν της απαρχής των μνημονίων, την προώθησαν με σκοπό να μαζέψει όσους αφελείς δυσαρεστημένους πίστευαν τις δήθεν πατριωτικές κορώνες που εκτόξευαν οι χαμηλού επιπέδου ηγήτορες της.                
Οι ίδιοι αυτομάτως, αυτοβούλως και αυθαιρέτως έχρισαν τους εαυτούς τους ως ανήκοντες σε κόμματα του συνταγματικού τόξου. Όσους δε αντιδρούσαν στις έκνομες αποφάσεις τους, στις παραλείψεις αλλά και στις ανοχές τους, τους χαρακτήριζαν ως οπαδούς του εκτρώματος το οποίο οι ίδιοι είχαν προωθήσει για αυτόν ακριβώς το σκοπό. 
Τώρα που η Χρυσή Αυγή έκανε το κύκλο της, εξυπηρετώντας τους σχεδιασμούς τους, είμαι σίγουρος ότι θα σκαρφιστούν κάτι άλλο, προκειμένου να συνεχίσουν να στοχοποιούν και να χαρακτηρίζουν όποιον θα τολμά να τους ασκεί κριτική!

1 σχόλιο:

  1. Καταπληκτική ανάλυση. Απλή κατανοητή και πέρα για πέρα αληθινή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.