9.9.11

Θα εξαντλήσει την τετραετία του ... για να μας αποτελειώσει!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Ο κ. Παπανδρέου πριν λίγες μέρες στην συνδιάσκεψη του κόμματος του μας δήλωσε για να μας “καθησυχάσει” ότι δεν θα πάει σε εκλογές άμεσα αλλά θα εξαντλήσει την τετραετία του για να υλοποιήσει το πρόγραμμα του και να μας "σώσει"!...

και των ερωτώ για ποιο πρόγραμμα μιλάει; για το προεκλογικό; που έλεγε «Λεφτά υπάρχουν», «Θα δοθούν αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις πάνω από το τιμάριθμο», «Θα προστατέψουμε τις θέσεις εργασίας», «θα δώσουμε παραπάνω κονδύλια για την παιδεία και την υγεία». «θα λάβουμε μέτρα για την λαθρομετανάστευση και θα μειώσουμε την εγκληματικότητα» και θα, θα, θα, θα! ή μήπως μας μιλάει για τις μετεκλογικές του δολιότητες που ξεκίνησαν με φραστικές επισημάνσεις και κατηγορίες εις βάρος του λαού που κορόιδεψε όπως, «κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα», «δεν υπάρχει μία», άλλα και επαίσχυντες πράξεις όπως την μεθοδευμένη από την πλευρά του παράδοση της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους, τις μειώσεις των μισθών και των συντάξεων, την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων, την αύξηση του κόστους ζωής, της ανεργίας και της εγκληματικότητας, την υποβάθμιση της παιδείας της υγείας και του κράτους πρόνοιας!... άραγε αυτά όλα τα “καλά” που μας έκανε έχει κατά νου και θέλει να εξαντλήσει την τετραετία του;
Ο αγαπημένος όλων μας Χάρρυ Κλυνν τον αποκαλεί “μυαλο-χυμένο” αλλά εγώ προσωπικά διαφωνώ θεωρώντας ότι τα έχει τετρακόσια αφού λειτουργεί πλέον ολοφάνερα ως “μεσίτης” για την εκποίηση ολόκληρης της Ελλάδας. (έμψυχης και άψυχη.)
Σέβομαι το θεσμό της πρωθυπουργίας όμως θεωρώ ότι την κατέχει παράνομα μια και την πήρε με δόλιο τρόπο αλλά και συνεχίζει να την διατηρεί με την βία!
Μια βία που έχει ως αιχμή του δόρατος της την παραπληροφόρηση και την τρομοκράτηση του λαού από τα ΜΜΕ που τον αβαντάρουν αλλά και από τα “τάγματα” ασφαλείας (ματατζήδες, παρακρατικούς, κουκουλοφόρους) που χρησιμοποιεί για να μας δέρνουν όταν έχουμε το “θράσος” να διαμαρτυρηθούμε!!!
Θεωρώ δε ότι λόγω μη Eλληνικής παιδείας και ανατροφής εκτός της γλωσσικής του ανεπάρκειας είναι και ανιστόρητος οπότε καλό είναι κάποιος να τον ενημερώσει ότι στην Eλληνική αλλά και στην παγκόσμια ιστορία οι περισσότεροι “τύραννοι” δεν πρόλαβαν καν να δικαστούν αλλά είχαν άδοξο και φρικτό τέλος!


Ακούστε και δείτε τον μεγαλύτερο ψεύτη της Ελληνικής ιστορίας

2 σχόλια:

  1. κ. ΠΡΕΒΕΝΙΕ! ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΛΛΑ!!!

    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε αν το σχόλιο σας είναι συμβουλή σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!
    Αν είναι απειλή, σας ενημερώνω ότι την γράφω στα παλαιότερα των υποδημάτων μου μια και δεν λέω τίποτα περισσότερο από όλα αυτά που ψιθυρίζει ο δοκιμαζόμενος (από αυτούς τους προδότες) Ελληνικός Λαός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.