1.9.11

Ρε μπας και μας κάνουν ... πλάκα!!!


Η είδηση …
Νέες μειώσεις στους μισθούς ζήτησε ευθέως από την κυβέρνηση η τρόικα!
Η επιτροπή ζητά μεγαλύτερη ευελιξία στις εργασιακές σχέσεις εδώ και καιρό, προκειμένου όπως λέει, να ...
υπάρξει ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της παραγωγικότητας στη χώρα μας, αγγίζοντας τα αντίστοιχα ποσοστά των Ευρωπαίων εταίρων μας!

Ο σχολιασμός …
Πραγματικά αναρωτιέμαι το ρόλο, τις αρμοδιότητες και τις γνώσεις αυτών των Τροικανών υπαλλήλων που έρχονται κάθε λίγο και λιγάκι και ελέγχουν την κυβέρνηση δίνοντας μας μετά κατευθύνσεις και “διαταγές” οι οποίες "εντελώς τυχαία" είναι πάντα για πιο σκληρά μέτρα εις βάρος του λαού! 
Πως είναι δυνατόν τρία άτομα να ελέγχουν ένα ολόκληρο κράτος και ειδικά το Ελληνικό σε λίγες μέρες;
Ρε μπας και μας κάνουν πλάκα!... και όλο αυτό το σκηνικό, της αναμονής, της άφιξης, των επισκέψεων και των δήθεν ελέγχων στα υπουργεία, (όπου μπορεί να πίνουν μόνο κανένα φραπέ), των δηλώσεων και γενικά της υπέρμετρης δημοσιότητας είναι στημένο και έχει να κάνει με την καταρράκωση και την προετοιμασία της ψυχολογίας μας ... για τα χειρότερα;
Μήπως οι συγκεκριμένοι "κλητήρες" των Ευρωπαίων τοκογλύφων εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία δίνοντας με τα πήγαινε έλα τους, κάλυψη στα εγχώρια πολιτικά ξόανα που μας κυβερνούν για να επικαλούνται συνεχώς την κλισέ πλέον φράση (για όλα τα "προαποφασισμένα" και δυσβάσταχτα μέτρα που ανακοινώνουν κάθε λίγο και λιγάκι) ... «το είπε η Τρόικα».

Μπορεί να είμαι απλά ... "καχύποπτος" αλλά αν κάνουμε μια προσεχτική ανάλυση των δύο τελευταίων χρόνων θα δούμε ότι υπάρχουν από την πλευρά της κυβέρνησης (με την "φασαριόζικη" σιωπή της μείζονος αντιπολίτευσης) πολλές αντιφάσεις, μεγάλες αστοχίες, στημένες κόντρες, παιδαριώδη λάθη και εγκληματικές παραλήψεις που σε κάνουν να αναρωτιέσαι και να λες “μα είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά”.


Ναι είναι δυνατόν και πολλές φορές στην ψυχολογία το εξόφθαλμο και αυτό που δεν το χωράει ο νους στο τέλος φαντάζει ... πιστευτό! 
Φίλες/οι  ας μη γελιόμαστε το σίγουρο είναι ότι όλη αυτή η παρέα που μας κυβερνάει δεν είναι ανίκανοι ούτε ηλίθιοι απλά υλοποιούν το τελευταίο μέρος του μακροχρόνιου σχεδίου που υπηρετούν εδώ και χρόνια και το οποίο έχει να κάνει με την προσπάθεια της εξαθλίωσης όλων μας για να αποδεχτούμε “αμαχητί” το ξεπούλημα της χώρας μας!!!




Υποσημείωση 2/9/2011 11:30' π.μ
 
Παρακολουθώ τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών (το άρθρο γράφτηκε προχθές) δηλ. την διαφωνία των Τροικανών με τον
κ. Βενιζέλο και την αποχώρηση τους από την συνάντηση.
Παραμύθι! Οι δικοί μας οι πονηροί θα το παίξουν λίγο αντάρτες και αντιρρησίες για να κατευνάσουν τις προβλεπόμενες λαϊκές αντιδράσεις του Σεπτεμβρίου και να μας σύρουν σε εκλογές να τους ξαναψηφίσουμε (ως προστάτες των συμφερόντων του λαού) και μετά ... θα μας αποτελειώσουν!!!
Αν θυμάστε το παλιό ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα μας κορόιδευε συχνά με τα συνθήματα του τύπου «έξω από το ΝΑΤΟ» «έξω οι βάσεις» «έξω από την ΕΟΚ» τώρα μην εκπλαγείτε και μην σας φανεί αστείο αν ακούσετε από το νέο ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη «έξω το Δ.Ν.Τ», «έξω οι τραπεζίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.