2.9.11

Αποκλειστικό! Στο Μαξίμου ψάχνουν για τον νέο ύμνο ... του ΠΑΣΟΚ!!!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο
Με χιουμοριστική διάθεση


Φήμες φέρουν τις τελευταίες μέρες τον πρωθυπουργό κ. Γεώργιο Παπανδρέου να προβληματίζεται έντονα για το αν θα προκηρύξει εκλογές αφού αυτή την στιγμή το ΠΑΣΟΚ δεν έχει οράματα, προτάσεις αλλά το κυριότερο ...
"συμβολικό" τραγούδι που να το αντιπροσωπεύει!
Όπως είναι γνωστό για τα μέχρι τώρα σύμβολα του δηλ. το “Καλημέρα ήλιε” και το “Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες” υπάρχει απαγόρευση (από την Μυρσίνης Λοίζου και τον Ηλία Ανδριόπουλο) να μη χρησιμοποιούνται στις δημόσιες κομματικές εκδηλώσεις!
Έτσι ο κ. Παπανδρέου ζήτησε εναγωνίως την βοήθεια των υπευθύνων για να βρουν το τραγούδι που θα γίνει ο νέος ύμνος του κόμματος για να προκηρύξει μετά εκλογές!!!
Αυτή την στιγμή φτάνουν σωρηδόν στο Μέγαρο Μαξίμου προτάσεις από ειδικούς και μη, οι οποίες προτείνουν τραγούδια που εκφράζουν τις τάσεις αλλά και τους προβληματισμούς, της Ελληνικής κοινωνίας!

Έγκυρες πληροφορίες λένε ότι προτάθηκε ήδη το γνωστό τραγούδι του μεγάλου βάρδου του Ελληνικού τραγουδιού Στέλιου Καζαντζίδη “Έρχονται χρόνια δύσκολα” το οποίο ο κ. Παπανδρέου το απέρριψε αμέσως με το σκεπτικό ότι γεννά μαύρες σκέψεις και απαισιοδοξία στους ψηφοφόρους και δεν τους αφήνει να δουν καθαρά τα θετικά  αποτελέσματα της μέχρι τώρα κυβερνητικής του θητείας!

Επίσης πολλοί πρότειναν το γνωστότατο τραγούδι του Γιώργου Μαργαρίτη “Στο κελί 33” αλλά και αυτό ο κ. Πρωθυπουργός το απέρριψε λέγοντας (με την γνωστή "οξυδέρκεια" και το χιούμορ που τον διακρίνει). «Α χα χα ... μα είναι δυνατόν κάποια στιγμή να στριμωχτούμε όλοι ... σε ένα τριαντατριάρι κελί». Όμως δίπλα του ένα άλλο μεγαλοστέλεχος του κινήματος σιγοψιθύρισε ανακουφισμένο «Ουφ! ... Παρά να πάμε στο Γουδί ... καλύτερα στη φυλακή».

Υποσημείωση

Μπορείτε και εσείς να στείλετε την πρόταση σας (ή και τους στίχους σας) στο Μέγαρο Μαξίμου (οδό Ηρώδου Αττικού 19 υπόψη κ. Πρωθυπουργού) και αν τελικά επιλεχτεί το τραγούδι σας θα κερδίσετε:  
1ο ένα μεσημεριανό γεύμα με τον Α’ αντιπρόεδρο κ. Πάγκαλο (για καλό και για κακό πάρτε και κολατσιό μαζί σας). 
                                                            
2ο Ένα απογευματινό με τον Β’ αντιπρόεδρο κ. Βενιζέλο για να σας κάνει μία δίωρη ανάλυση με τίτλο “Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες"  και τέλος μία συνάντηση με τον ίδιο τον κ. Παπανδρέου για να κάνετε μαζί μία ποδηλατάδα στην Κηφισίας. (να σιγουρευτείτε μόνο ότι θα σας ακολουθήσει με το ποδήλατο και όχι με το κανό.)

3 σχόλια:

  1. Χα χα χα!
    Απίθανο κ. Γιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ,ΥΜΝΟ , ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ.

    Τρυπώνω , ξετρυπώνω -δεν έχει σημασία-

    είμαι ένα ποντίκι και μπαίνω στην ουσία .

    Τη γάτα δε φοβάμαι που λένε εξουσία ,

    γιατί είμαι ένα πλάσμα με ανεξαρτησία .

    Παρ’ όλο που τη φάκα της τη λεν λογοκρισία ,

    σε κάθε της ατόπημα μιλώ με παρρησία .

    Κι αυτή μου αντιστέκεται με την υποκρισία

    και τον τρελό της έρωτα με την αποστασία .

    Τα όργανα μου ζάλισε με τη νομοθεσία ,

    αυτή που πάντα έζησε με την ασυδοσία .

    Και τίποτα δεν έμαθε για τη λεηλασία

    του τόπου που μαράζωσε , και κάνει την Οσία .

    Γιώργος Βλάχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κ. Πρεβενιέ το τελευταίο είναι όλα τα "λεφτά"

    και τέλος μία συνάντηση με τον ίδιο τον κ. Παπανδρέου για να κάνετε μαζί μία ποδηλατάδα στην Κηφισίας. (να σιγουρευτείτε μόνο ότι θα σας ακολουθήσει με το ποδήλατο και όχι με το κανό.)

    Χαχαχαχαχαχαχα .............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.