1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

27.9.11

Θα διατηρήσουν την εναλλασσόμενη εξουσία τους;


Προσπάθησα να παρακολουθήσω ολόκληρη την εκπομπή ΑΝΑΤΡΟΠΗ του Πρετεντέρη στο MEGA στις 26/9 αλλά τελικά δεν τα κατάφερα μια και ένιωσα το “στήσιμο” και την μπόχα της κατευθυνόμενης προπαγάνδας που ήθελε να περάσει!
Μάλιστα στο σχολιασμό μιας δημοσκόπησης που η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου δήλωνε αντίθετη στις κυβερνητικές αποφάσεις ο "απίστευτος" κ. Ρέππας είπε ότι όλοι εμείς οι Έλληνες πολίτες δεν διαμαρτυρόμαστε για τα δυσβάσταχτα μέτρα εις βάρος μας αλλά, διαμαρτυρόμαστε ... άκουσον άκουσον ... γιατί ... αργούν να τα πάρουν!!!
Απύθμενη υποκρισία, μεγάλη αναίδεια και κατάπτυστη κοροϊδία από τα χείλη ενός υπουργού και μεγαλοστελέχους του ΠΑΣΟΚ που απεικονίζει την “ποιότητα” όλης της κυβερνητικής παρέας!!!
Στο πάνελ ήταν επίσης και ο εκπρόσωπος της ΝΔ ο κ. Παναγιωτόπουλος ο οποίος με τα λεγόμενα του άφησε να εννοηθεί ότι και αυτοί αν γίνουν κυβέρνηση θα πάνε προς την ίδια κατεύθυνση (δηλ. θα ακολουθήσουν τις επιταγές και τις προσταγές των τοκογλύφων) αλλά με άλλο ... τρόπο!!!
Φίλες/οι  εδώ και καιρό τα θεμέλια το δικομματισμού τρίζουν επικίνδυνα και ως πραγματικοί "συνεταίροι" θα σκαρφιστούν διάφορα τεχνάσματα για να διατηρήσουν την εναλλασσόμενη εξουσία τους η οποία ως τώρα περιείχε αλληλοβοήθειες και αλληλοκαλύψεις για τις από κοινού διάφορες άνομες πράξεις και παραλήψεις εις βάρος του λαού μας!!!
Να είστε σίγουροι δε ότι, αν δεν συμβεί κάτι εξαιρετικό και απρόβλεπτο στο άμεσο μέλλον, οι κύριοι αυτοί θα ξεπεράσουν τις ψευδεπίγραφες ιδεολογικές τους αντιθέσεις και θα συγκυβερνήσουν για να μας σώσουν τάχατε, από την καταστροφή που μας οδήγησαν … οι ίδιοι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.