5.9.11

Ίσως διανύουμε την ύστατη ώρα!!!

Όλη η Ελληνική κοινωνία εδώ και καιρό βιώνει ένα κράμα άγχους, φόβου και κυρίως μεγάλης αβεβαιότητας για το τι φέρνει το άμεσο αλλά και το πιο μακρινό μέλλον που υποτίθεται θα αφήσουμε στα παιδιά μας!
Πιστεύω ακράδαντα ότι η συγκεκριμένη κυβέρνηση αλλά και τα άλλα πρόσωπα που βρίσκονται στο πολιτικό προσκήνιο κινούνται και δρουν υπό τις οδηγίες "εξειδικευμένων" ατόμων που τους καθοδηγούν σε “μεθοδευμένες” ενέργειες και πρακτικές οι οποίες μας προκαλούν "Σοκ και Δέος" ενώ μπροστά μας ορθώνεται ένα τοίχος προπαγάνδας και παραπληροφόρησης που δεν μας αφήνει, να δούμε, να ακούσουμε αλλά το κυριότερο να αξιολογήσουμε σωστά τα πραγματικά γεγονότα με αποτέλεσμα οι αντιδράσεις μας να είναι σπασμωδικές, χωρίς οργάνωση και στόχο!!!
Πολλές φορές αναρωτήθηκα πως σε άλλες δύσκολες πολιτικά εποχές που υπήρχαν περισσότερες δυσκολίες (λόγω μη πληροφόρησης και πιο μεγάλης βίας) κάποιοι έβρισκαν τον τρόπο και αντιδρούσαν αποτελεσματικά πραγματοποιώντας στο τέλος τους στόχους τους!
Το συμπέρασμα μου είναι ότι τελικά η παραπληροφόρηση είναι χειρότερη από την μη πληροφόρηση μια και στην μη πληροφόρηση οι λίγοι θα ενεργοποιηθούν και θα δράσουν σωστά για να πληροφορήσουν και να αφυπνίσουν σιγά σιγά τους πολλούς ενώ στην σκόπιμη και μεθοδευμένη παραπληροφόρηση οι πολλοί παθαίνουν σύγχυση και οι λίγοι φαντάζουν γραφικοί και ... υπερβολικοί!!!

Η κατάσταση πραγματικά είναι πολύ σοβαρή και νομίζω ότι σώθηκαν πια οι επιλογές μας μια και όσοι βρίσκονται αυτή την στιγμή στο πολιτικό προσκήνιο είναι (άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο) "σάπιοι" αφού κάποιοι εξ αυτών οδήγησαν, άλλοι κάλυψαν και οι υπόλοιποι αδράνησαν σε αυτή την κατρακύλα την πατρίδα μας!

Φίλες/οι ίσως διανύουμε την ύστατη ώρα και πρέπει άμεσα με παλλαϊκή συμμετοχή και δράση να ενεργοποιήσουμε το άρθρο 120 του Συντάγματος και εν συνεχεία να προωθήσουμε ανθρώπους ικανούς, άφθαρτους αλλά προπαντός τίμιους!... για να οδηγήσουν την χώρα στο μέλλον που της αξίζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.