19.8.11

Ο κ. Νταλάρας δεν μας τα λέει καθόλου καλά!!!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο


Η είδηση ….

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet, στην οποία παραχώρησε συνέντευξη, με αφορμή την ...
επίσκεψή του για συναυλία στην Κωνσταντινούπολη.
Ερωτηθείς για το ζήτημα του Αιγαίου, που αποτελεί χρόνιο «αγκάθι» στις σχέσεις της Αθήνας με την Άγκυρα, ο γνωστός τραγουδιστής επισήμανε ότι το Αιγαίο «ανήκει στα ψάρια του».

Ο σχολιασμός …


Ο κ. Νταλάρας δεν μας τα λέει καθόλου καλά!!! Παλαιότερα είχε πολιτικές ανησυχίες και απόψεις τις οποίες δεν δίσταζε να υπερασπιστεί και ενίοτε να συνδράμει και με προσωπικές συναυλίες!
Φαντάζει αστεία η φράση «Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του» Γιατί άραγε φοβάται να πει ότι εδώ και χιλιετίες ανήκει στους Έλληνες; Μήπως ακολουθώντας το “άρμα” της παρέας της Πάρου μπουρδολογεί με φτηνιάρικο τρόπο που δεν συνάδει με την μέχρι τώρα εικόνα του;
Με αφορμή λοιπόν αυτό αλλά και την γενικότερη σιωπή του για τα πολιτικά δρώμενα των δύο τελευταίων χρόνων δίνει το δικαίωμα σε πολλούς να τον κατατάξουν σε αυτούς που την τέχνη την χρησιμοποιούν “κατά το δοκούν και προς ιδίων όφελος”

3 σχόλια:

  1. Γιατί εκπλήσσεσθε για τις ..."απόψεις" του ομοϊδεάτη σας κ. Πρεβενιέ;
    Έχει πολιτικές "απόψεις" ο Νταλάρας;
    Εσείς, ελαφρά τη καρδία, χαρακτηρίζετε ως "μαντρόσκυλα" τα ...φτωχαδάκια της Αστυνομίας και όσο για τον μεγιστάνα του πλούτου και "προοδευτικό" Νταλάρα, μετά της συμβίας του βεβαίως βεβαίως, μόνο το εγκώμιό του δεν πλέξατε.!
    Συγνώμη για το προσωπικό της επικοινωννίας μας, αλλά αντί να ...ξεχέσετε τον "κ". Νταλάρα γι' αυτή την άκρως ανθελληνική στάση, εσείς απλά αναρωτιέσθε:
    "Γιατί άραγε φοβάται να πει ότι εδώ και χιλιετίες ανήκει στους Έλληνες";
    Ε, να σας απαντήσω εγώ για λογαριασμό του!. Πατρίδα του Νταλάρα και του κάθε ξεφτιλισμένου του είδους του είναι μόνο το χρήμα και τίποτε περισσότερο.
    Ειλικρινά, από έναν εκπαιδευτικό - όπως δηλώνετε - θα περίμενα κάτι το διαφορετικό, αλλά φαίνεται πως για σας υπεράνω όλων είναι η ...σκοπιμότης.
    Αλήθεια, στους μαθητές σας, "μαντρόσκυλα" αποκαλείτε τους Αστυνομικούς;
    Τί κρίμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ σας ευχαριστώ για την επικοινωνία γιατί μου δίνετε την ευκαιρία να διευκρινίσω κάποια πράγματα.
    Θέλω κατά αρχάς να σας πω για τους αστυνομικούς ότι ξέρω για την πλύση εγκεφάλου και τις μεθόδους που χρησιμοποιούν τα λαμόγια της εξουσίας για να τους κάνουν σύγχρονους Γενίτσαρους και για αυτό χρησιμοποιώ πολύ σκληρή γλώσσα απέναντι τους μπας και αφυπνίσω κάποιους από αυτούς (ακούγεται ότι μετά την γενική κατακραυγή πολλοί από τα Μ.Α.Τ ζητούν μεταθέσεις) για να καταλάβουν τον ρόλο που τους έχουν αναθέσει δηλ. να είναι οι κυματοθραύστες της δίκαιης λαϊκής οργή εναντίων των κλεφτών και των ανίκανων πολιτικάντηδων. Σίγουρα παρακολουθείτε το διαδίκτυο (και όχι μόνο τα πουλημένα ΜΜΕ) οπότε φαντάζομαι ότι σε πολλές περιπτώσεις έχετε δει τις ενέργειες των δυνάμεων καταστολής που έχουν να κάνουν με αναίτιους ξυλοδαρμούς πολιτών αλλά και με την ύποπτη ανοχή και προστασία τους στους κουκουλοφόρους και τους προβοκάτορες!
    Για το θέμα του κ. Νταλάρα (μια και υπάρχουν πολλοί που τον έχουν θεοποιήσει) θα πρέπει να υπάρχει ένας πολύ προσεχτικός χειρισμός στο θέμα της κριτικής απέναντί του για να δώσουμε σε πρώτη φάση το έναυσμα του προβληματισμού ο οποίος θα καταλήξει εκ των υστέρων στην αυτόβουλη κατανόηση των αναγνωστών για την ψεύτικη εικόνα του συγκεκριμένου κυρίου.
    Μη μου προσάπτετε λοιπόν κάποια σκοπιμότητα πέρα από την αποφυγή εκ μέρους μου του να χαθεί η ουσία της κριτικής μου (σε πρώτη φάση γιατί θα επανέλθω) με λέξεις και προτάσεις που απλά θα ικανοποιούσαν τους πολύ θυμωμένους!!!
    Οι θυμωμένοι έχουν ήδη προβληματιστεί οπότε χρέος μου είναι να βοηθήσω με τις μικρές μου δυνάμεις να προβληματιστούν ακόμα περισσότεροι αναγνώστες. Τελειώνοντας θα είμαι λίγο αυστηρός απέναντι σας στο θέμα της εκπαιδευτικής μου ιδιότητας και ικανότητας την οποία δεν επιτρέπω σε κανένα να κρίνει πέρα από τους ίδιους μου τους μαθητές και τους γονείς τους!!!
    Σας ευχαριστώ που αφιερώνετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάζετε τις σκέψεις και τις απόψεις μου και αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε ουδόλως έχει σημασία αφού η Δημοκρατία είναι υγιής όταν χτίζεται πάνω στις αντιθέσεις και την ελεύθερη έκφραση των μελών της κοινωνίας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό θαήταν όταν μίλαμε για τέτοιες προσωπικότητες,που έχουν με την φωνή τους,τα τραγουδια τους σημαδέψει μια ολόκληρη εποχή,να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί.Εχει αποδείξει παλαιότερα ο κύριος Νταλάρας πιστεύω,τι αξίζει και δε χρειάζεται να του χρεώνουμε τώρα την συμμετοχή της συζήγου του στην κυβέρνηση,για να βρίσκουμε πάτημα να τον ''θάψουμε''.Όσο για το Αιγαίο,τόσα χρόνια δεν σας πείραζουν τόσες παραβιάσεις,από που να ξεκινήσω,εναέρια,θαλλάσια,που σκοτώνουν εν ψυχρώ τους φαντάρους μας,βλεπε ΙΜΙΑκαιαλλα πολλα... και είμαστε φίλοι τι σας πείραζει λοιπόν?ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.