25.8.11

Στο ίδιο έργο ... θεατές!!!


Στην πιάτσα κυκλοφορεί η φήμη, που διαδίδουν οι συνδικαλιστές εφοριακοί και τελωνειακοί, ότι οι απώλειες από την περικοπή των επιδομάτων, καλυφθεί με έναν άλλο ...
κωδικό που στο εκκαθαριστικό κάθε μήνα θα λέγεται προσωπική διαφορά. Για παράδειγμα αν ένας εφοριακός έπαιρνε μισθό 1.500 ευρώ και άλλα 1.200 σε επιδόματα, δηλαδή 2.700 ευρώ και με το νέο μισθολόγιο ο μισθός του είναι 1.800 ευρώ τα υπόλοιπα 900 ευρώ θα δοθούν με άλλο τρόπο. Η ουσία είναι ότι δε θα υποστούν καμιά μείωση του εισοδήματός τους.
Αυτό διαδίδουν οι εφοριακοί οι οποίοι ας θυμίσουμε, είναι από τα αγαπημένα παιδιά του ΠΑΣΟΚ με ποσοστά… Στάλιν στις εσωτερικές εκλογές τους.

Ο σχολιασμός …
Όπως ακούσαμε οι εφοριακοί ανέστειλαν τις προγραμματισμένες απεργιακές τους κινητοποιήσεις και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι η παραπάνω φήμη ίσως δεν είναι μόνο φήμη!
Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση "αλητήριων" οι οποίοι το μόνο που καταφέρνουν είναι να δημιουργούν διαχωριστικές γραμμές, ανισότητες και αντιπαλότητες μεταξύ των εργασιακών ομάδων εφαρμόζοντας για άλλη μια φορά την γνωστή αγαπημένη τους συνταγή “Διαίρει και βασίλευε”.
Ο απώτερος σκοπός τους θα είναι  να αποδυναμώσουν το κίνημα των δημοσίων υπαλλήλων αλλά και να φανατίσουν υπέρ τους, τους υπεύθυνους για την μάζωξη των φόρων!!!
Ίσως προσδοκούν να τους κάνουν “Μουτζαχεντίν” του κόμματος τους σαν τους ΜΑνΤροσκυλάδες που τους φυλάνε και στους οποίους έχουν τάξει λαγούς και πετραχήλια επειδή τάχατε υπερασπίζονται την διατήρηση της “έννομης τάξης” ενάντια στην μεγάλη πλειοψηφία της διαμαρτυρόμενης κοινωνίας την οποία οδηγούν μέρα με την μέρα στην ανέχεια και στην εξαθλίωση!
“Κοντός ψαλμός αλληλούια” για να ξαναδούμε ίσως το άθλιο έργο με τις κατάφωρες μισθολογικές ανισότητες που τόσα χρόνια υπήρχαν στις υπεράριθμες ΔΕΚΟ αλλά και σε άλλους “άπραγους” οργανισμούς όπου ο δικομματισμός βόλευε και εν συνεχεία εκβίαζε τους … πελάτες του!!!

Υποσημείωση:
Ερώτηση για όσους τυχόν γνωρίζουν:
Η παραίτηση Παπασπύρου από την προεδρία της ΑΔΕΔΥ μήπως σημαίνει κάτι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.