1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

28.8.11

Δεν πάει άλλο!... ή αυτοί ή εμείς!!!!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Βλέποντας τα βραδινά δελτία ειδήσεων αναρωτήθηκα για το πως μπορούμε και είμαστε ακόμα ψύχραιμοι με όλα αυτά τα τραγελαφικά και απίθανα που ακούμε αλλά και αφήνουμε να μας συμβαίνουν.  

Δεν μπορεί κάτι μας ποτίζουν ή μας ψεκάζουν και μας κρατούν σε καταστολή και συνεχίζουμε να είμαστε στον "κόσμο" μας, αραχτοί στους καναπέδες!!!
Άκουγα τις περιπτώσεις για την εφαρμογή από 1η Σεπτεμβρίου του Φ.Π.Α στα είδη διατροφής δηλ. για το πότε υπάρχει η επιβάρυνση του 13% και πότε του 23% και αναρωτιόμουν ποιος νοσηρός εγκέφαλος τα σκέφτηκε όλα αυτά και το κυριότερο τι προσδοκά από αυτό το μπάχαλο!
Έμεινα εμβρόντητος από τις δηλώσεις των ηλιοκαμένων υπουργών (πολλοί από αυτούς μοιάζουν με τους πάντα φρεσκοξυρισμένους γκάνγκστερ του Αμερικανικού κινηματογράφου) με τα Θα .. τα Αν … και τις άλλες παπαρολογίες που λένε και αναρωτήθηκα το τι θα πρωτοπληρώσουμε αυτό τον μαύρο Σεπτέμβρη που έρχεται!.. τα ακριβότερα είδη διατροφής; τους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ;  τα σχολικά των παιδιών ή τα μπουγιουρντί της εφορίας με τις έκτακτες εισφορές;
Όλοι νοιώθουμε πλέον να μας σφίγγει μια θηλιά στο λαιμό και είναι γνωστό πως τον τελευταίο καιρό στις αυτοκτονίες και στα εγκεφαλικά τα νούμερα εκτινάχθηκαν προς τα πάνω!
Ας ξυπνήσουμε επιτέλους και ας δούμε τα πράγματα με την απλή λογική!... όλοι αυτοί οι κύριοι είναι απλοί διαχειριστές και εντολοδόχοι άλλων συμφερόντων αφού συστηματικά: φάσκουν και αντιφάσκουν, αυτοαναιρούνται, τρώγονται μεταξύ τους, είναι ασόβαροι, εκτός πραγματικότητας και το βασικότερο, υποτιμούν ξεκάθαρα την νοημοσύνη και παίζουν με την ανοχή και την υπομονή μας!
Δεν πάει άλλο!... ή αυτοί, η κλεφτοπαρέα τους, η εξαθλίωση και το ξεπούλημα της χώρας μας   ή    εμείς, το μέλλον των παιδιών μας και η αρχή για ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα της πατρίδας μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.