1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

12.8.11

Φωνή λαού οργή Θεού!!!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο 

Όπως είναι γνωστό σε όλους μας η "Πολιτική Καμόρα" των τελευταίων χρόνων, με στημένες εξεταστικές και παραγραφές προσπέρασε τους πραγματικούς ενόχους της σημερινής κατάστασης και τώρα φορτώνει σε εμάς και τα παιδιά μας να ...
πληρώσουμε τις κλεψιές και τα λάθη τους!
Έτσι μετά τις δραματικές μειώσεις των μισθών, των εργασιακών δικαιωμάτων, την αύξηση της ανεργίας, τις φοροεπιδρομές  και την εκτόξευση στα ύψη των βασικών καταναλωτικών αγαθών οι σύγχρονοι “εφιάλτες” συνεχίζουν ακάθεκτοι μέρα με την ημέρα να υποβαθμίζουν τα πάντα γύρω μας.

Ένα πρόσφατο παράδειγμα αφορά την είδηση που λέει ότι ενώ θα συνταξιοδοτηθούν έντεκα χιλιάδες περίπου εκπαιδευτικοί αυτοί θα προσλάβουν μόνο εξακόσιους οπότε όλοι καταλαβαίνουμε την επερχόμενη υποβάθμιση του ήδη υποβαθμισμένου εκπαιδευτικού συστήματος στου οποίου την πλάτη πειραματίζονται εδώ και χρόνια ... άσχετοι και αδαείς!
Στον αντίποδα αυτής της είδησης διαβάσαμε ότι θα προσλάβουν 1200 ειδικούς φρουρούς τους οποίους (με 700 ευρώ μηνιαίως) θα μετατρέψουν σε σύγχρονους “Γενίτσαρους” (στις επερχόμενες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας μας) για να ενισχύσουν εναντίων μας τις ήδη πλεονάζουσες δυνάμεις καταστολείς!!! (σε σχέση με τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.)
Ο φόβος και η πρεμούρα τους για την διατήρηση της εξουσίας πέρα από τα αστυνομικά μέτρα και την βία που έχουν κατά νου, τους έχει κάνει να μη κρατάνε πλέον κανένα πρόσχημα.
Έτσι τον τελευταίο καιρό βλέπουμε όλο και συχνότερα τους άτριχους τζιτζιφιόγκους τους, με περίσσιο θράσος αλλά και με αναίδεια, να μας εκβιάζουν και να μας απειλούν για να υποταχθούμε στα προσχεδιασμένα των κυρίων: “Λεφτά υπάρχουν” (Πρωθυπουργού), του "Τα φάγαμε μαζί" (α' αντιπροέδρου), του "Κωλοτούμπα" (β' αντιπροέδρου), και των λοιπών ανδρείκελων που συμμετέχουν στον κυβερνητικό "θίασο"!!!
Ας γνωρίζει όμως όλη αυτή η "παρέα" αλλά και οι υπόλοιποι, βουλευτάδες, συνδικαλιστάδες, κομματικοί και δημοσιοκάφροι που τους υποθάλπουν τους καλύπτουν και τους στηρίζουν ότι εξαθλίωση και απελπισία του κοινωνικού συνόλου έχει φέρει μεγάλο θυμό και ίσως θα πρέπει να θυμηθούνε έγκαιρα την  λαική παροιμία που λέει "Φωνή λαού οργή Θεού" 
Μια οργή που όταν εκδηλωθεί θα τους πάρει όλους μαζί … ο διάολος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.