1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

19.8.11

Τα μελλοντικά σχέδια του Πρωθυπουργού!!!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο (1η Δημοσίευση Σεπτέμβριος 2010) 
Mε χιουμοριστική διάθεση

Από ότι ακούγεται φίλες/οι τον τελευταίο καιρό (με αφορμή τα ταξίδια αναψυχής στα Αιγαιοπελαγίτικα νησιά) ο κ. Παπανδρέου σκέφτεται να γράψει και να εκδώσει ένα βιβλίο στο οποίο  θα αναφέρετε στις μέρες  και στα έργα της Πρωθυπουργίας τους!
Είναι σίγουρο δε από τώρα ότι θα γίνει ανάρπαστο και θα πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο ως ο καλύτερος τουριστικός οδηγός των νησιών του Αιγαίου και της Κρήτης!!!
Οι πληροφορίες λένε ότι στο βιβλίο αυτό εκτός από τα κείμενα με τις περιγραφές των νησιών, τα τραπεζώματα, (θα το εμπλουτίσει και με κάποιες παραδοσιακές συνταγές) θα αναφερθεί εκτενώς στις περιπέτειες και στις επιδόσεις του στα θαλάσσια σπορ!!!
Τέλος οι γνωρίζοντες διέδωσαν στους ενδιαφερόμενους εκδοτικούς οίκους  ότι ο τίτλος του βιβλίου θα είναι: 

“Στ’ ακρογιάλια του Αιγαίου
με το Γιώργο Παπανδρέου.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.