1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

27.8.11

Σοβαρευτείτε επιτέλους!...

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Διαβάζοντας το άρθρο  "Εκθέτουν τη χώρα και με τα μυστικά κονδύλια" της φίλης Σοφίας Βούλτεψη πραγματικά αισθάνθηκα για άλλη μία φορά το πόσο οι πολιτικοί μας έχουν υποτιμήσει την νοημοσύνη όλων μας!
Αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Βούλτεψη για το θέμα των μυστικών κονδυλίων και τους  θεατρινισμούς και τα πυροτεχνήματα του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Μόσιαλου για δήθεν διαφάνεια στην διάθεση των μυστικών κονδυλίων για την προβολή και την υποστήριξη των θέσεων της χώρας μας στην διεθνή σκηνή!
Όλοι γνωρίζουμε ότι τα μυστικά κονδύλια είναι μια πρακτική που την έχουν υιοθετήσει όλες οι χώρες του κόσμου με χαρακτηριστικό παράδειγμα την “άσπονδη” φίλη και γείτονα χώρα Τουρκία η οποία δαπανά πολλά τέτοια κονδύλια για αυτό το σκοπό και φυσικά εισπράττει στις περισσότερες φορές την προβολή και την ευνοϊκή στήριξη των επιδιώξεων της!
κ. Μόσιαλε αντί να λεονταρίζεται για την δημιουργία εντυπώσεων θα μπορούσατε να πείτε ότι αυτά τα μυστικά κονδύλια θα χρησιμοποιηθούν για τον σωστό σκοπό και με την πρέπουσα “μυστική” διαφάνεια μια και κανένας ξένος δημοσιογράφος ή μέσο πληροφόρησης δεν θα θέλει να εκτεθεί δημόσια για την τυχόν στήριξη που θα παρέχει σε θέσεις και επιδιώξεις της χώρας μας!
Επίσης θα μπορούσατε να μας υποσχεθείτε ότι αυτά τα χρήματα δεν θα δοθούν στους εγχώριους καναλαρχονταβατζήδες για να υποστηρίζουν τις κυβερνητικές θέσεις με πληροφόρηση ή παραπληροφόρηση των Ελλήνων πολιτών!
Τα προβλήματα της χώρας μας είναι άλλα και σοβαρότερα αλλά για αυτά το στοματάκι σας δεν λέει τίποτα μια και υπάρχει εκ μέρους όλων σας μια “ομερτά” σιωπής η οποία έφερε τα κουκουλώματα και τις παραγραφές στα μεγάλα πολιτικά και όχι μόνο, σκάνδαλα των τελευταίων χρόνων!
Σοβαρευτείτε επιτέλους!... ζούμε στην εποχή που η επικοινωνία και η προβολή  παίζουν πρωτεύοντα ρόλο στο παγκόσμιο γίγνεσθαι οπότε σταματήστε τις ψεύτικες κορώνες και αφιερώστε χρόνο για να στήσετε μια αξιοπρεπή, λειτουργική και το κυριότερο αποτελεσματική ομάδα που θα ασχοληθείτε νυχθημερόν με τις διεθνείς δημόσιες σχέσεις  της χώρας μας!

Υποσημείωση
Κάντε αριστερό κλικ στο τίτλο (στην 1η σειρά) για να διαβάσετε το άρθρο της κ. Βούλτεψη.

1 σχόλιο:

  1. κ. Γιάννη σας παρακαλώ ακυρώστε την διαγραφή που μου κάνατε στο facebook σας ικετεύω!!!!

    Με απέραντη αγάπη και εκτίμηση

    Νούφαρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.