1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

22.8.11

Καραγκιοζιλίκια! ... τώρα μιλάνε για Φ.Π.Α ... “Ασανσέρ”

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο 

Οι κυβερνώντες μέρα με την ημέρα εκτός από ανίκανοι αποδεικνύονται και ηλίθιοι!
Ο β’ αντιπρόεδρος και γνωστός “κωλοτούμπας” δείχνει πλέον καθαρά να μην ξέρει τι του γίνεται μια και επιβάλει στα τρόφιμα τετράμηνο Φ.Π.Α 23%!... Καραγκιοζιλίκια! ...
λες και δεν ξέρουμε πως σε αυτή την πολύπαθη χώρα ότι ανεβαίνει δεν ξανακατατεβαίνει!

Θυμηθείτε τις κατά καιρούς ανατιμήσεις στα καύσιμα με το πρόσχημα των αυξήσεων του πετρελαίου και οι οποίες όταν υποχωρούσαν ποτέ δεν μειωνόταν!!! Αντιθέτως στα διάφορα σκαμπανεβάσματα των τιμών αυτοί πάντα έκαναν και άλλες αυξήσεις!
Τώρα μιλάνε για Φ.Π.Α “ασανσέρ” δηλ. για τους τουρίστες στα ξενοδοχεία θα ισχύει το 13% ενώ για εμάς τους ντόπιους "Ιθαγενείς" που είμαστε “Λεφτάδες” θα ισχύει το 23%!!! 
Ακούμε επίσης ότι στα καταστήματα που προσφέρουν έτοιμο φαγητό το 23% θα χρεώνεται αν το τρώμε εκεί ενώ αν το παίρνουμε σε πακέτο θα είναι 13%!!!
Όλα αυτά τα τραγελαφικά δείχνουν για άλλη μία φορά ότι οι άνθρωποι είναι υπόπτως "άσχετοι" και πολύ πολύ "επικίνδυνοι" και επιβάλλεται πλέον να τους στείλουμε μια ώρα αρχύτερα στο διάολο, περνώντας τους ενδεχομένως και από ειδικό δικαστήριο για την προδοσία και την αθλιότητα που επέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια!!!
Όσο για τον “τετράμηνο” Φ.Π.Α υπάρχει λύση! .... να αγοράζουμε σε πακέτο και να έχουμε μαζί μας μια λαδόκολλα την οποία θα απλώνουμε σε ένα τραπέζι επιτόπου ... για να τρώμε πάνω!(όπως πριν από πενήντα χρόνια.) 
Ενώ στα ξενοδοχεία για να έχουμε την χρέωση 13% μία λύση υπάρχει … να το παίζουμε … “Αφγανοί” ... τουρίστες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.