1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

26.8.11

Για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολύ!!!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Η είδηση …

Έρχονται σε λίγες ημέρες οι "Τροικανοί" για έλεγχο των πεπραγμένων της κυβέρνησης και τον Σεπτέμβριο αναμένεται και ο ...
νέος τοποτηρητής των Ευρωπαίων  και "υπερκυβερνήτης" της Ελλάδας, ο Γερμανός κ. Χορστ Ραίχενμπαχ ο οποίος μάλιστα κάνει  και δηλώσεις του τύπου "Ήρθα να αλλάξω τη ζωή των Ελλήνων"!!!

Ο σχολιασμός …
Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι η κυβέρνηση που ψηφίστηκε από τον Ελληνικό λαό πρέπει  κάθε λίγο και λιγάκι να λογοδοτεί στους χαρτογιακάδες των Βρυξελλών!
Βέβαια θα μου πείτε τι φταίει η “Τρόικα” υπάλληλοι είναι οι άνθρωποι που εκτελούν κατά καιρούς το ωράριο τους στο “Ελλαδιστάν” το οποίο όπως είπε πρόσφατα η Λιάνα Κανέλη από "Χώρα" το κατάντησαν “Χώρο”.
Ναι φίλες/οι ζούμε πλέον σε ένα "Χώρο" και όχι σε μια κυρίαρχη "Χώρα" και την μεγάλη ευθύνη κατά κύριο λόγω την έχουν, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ  και μετά οι υπόλοιποι που συμμετέχουν στην  “εμφανή” πλέον κοινοβουλευτικοχουντοδημοκρατία που βιώνουμε εδώ και καιρό!
Ναι φταίνε όλοι τους και ας κάνουν τάχατε πως αντιδρούν λεκτικά για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια. 
Ο περιστεροκουτσουλισμένος πρόεδρος του Λ.Α.Ο.Σ αφού ψήφισε καλά καλά το 1ο μνημόνιο μετά άρχισε μας λέει διάφορα "κουλά" που καταλήγουν πάντα στην απώτερη "καούρα" του να ... συγκυβερνήσει!!!
Οι Συριζαίοι κόπτονται για τους λαθρομετανάστες και τα δικαιώματα τους χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους ... εμάς τους γηγενείς “Ιθαγενείς” οι οποίοι έχουμε γίνει πλέον ξένοι στην ίδια μας την χώρα!
Για το Κ.Κ.Ε τι να πω!... αυτές τις μαύρες μέρες και ώρες που περνάμε σίγουρα θα μπορούσε να ηγηθεί του λαού και να έρθει σε μία κατά μέτωπο σύγκρουση με τους εξόφθαλμα ανίκανους και πουλημένους που υποθηκεύουν προς το χειρότερο τις τύχες και το μέλλον όλων μας!!! 
Αντ’ αυτού όμως σε κάθε πορεία “παρελαύνει” δείχνοντας μας την οργάνωση και την πειθαρχία των μελών του και εν συνεχεία στις ώρες της πραγματικής αντιπαράθεσης την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια αφήνοντας εκτεθειμένους τους υπόλοιπους, στις προβοκάτσιες και στα χημικά των Ματατζήδων!
Πραγματικά όλη αυτή η συμπεριφορά και η πρακτική του Κ.Κ.Ε μοιάζει σαν μια τιμωρία προς όλους αυτούς που δεν το ... ψηφίσαν!!!
Έτσι λοιπόν εκτός ελάχιστων περιπτώσεων οι τριακόσιοι εθνοπατέρες έχουν θρονιαστεί στην βο(υ)λευτική καρέκλα τους και τον λαό τον έχουν βάλει να κάθεται στα καρφιά να παρακολουθεί ζαλισμένος τα τεκταινόμενα και το χειρότερο να μη βλέπει στον ορίζοντα φως και προοπτική για κάτι καλύτερο!
Κύριοι αρχηγοί και βουλευτάδες καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι από εσάς εδώ και χρόνια εκτελείτε διατεταγμένη υπηρεσία ενώ οι υπόλοιποι φαίνεται ολοκάθαρα ότι είστε άχρηστοι, άτολμοι και ανίκανοι αφού γνωρίζετε την αλήθεια και συναινείτε με την παρουσία, την σιωπή και τον ραγιαδισμό σας στον εξευτελισμό που βιώνουμε σαν λαός κάθε λίγο και λιγάκι από τους εγχώριους προδότες και από τους "άτριχους" λελέδες και "μισογύνηδες" της Ευρώπης!
Σκεφτείτε λοιπόν σοβαρά (και στα πλαίσια της εξοικονόμησης χρημάτων) αντί να περικόπτεται το πενιχρό μας εισόδημα μήπως πρέπει να πάρετε την απόφαση να ξεκουμπιστείτε όλοι μαζί αφού έτσι κι αλλιώς δεν κυβερνάτε πλέον εσείς;
Φτάνει!... δεν θέλουμε να μας σώσετε άλλο!... η λύση για εμάς τώρα είναι μία και την περιγράφουν οι στίχοι του αγαπημένου μας ποιητή Οδυσσέα Ελύτη.


Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή,
για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολύ.
Θέλει νεκροί χιλιάδες, να ‘ναι στους τροχούς,
θέλει κι οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.