26.8.11

ΕΛΕΟΣ … μας περνούν πλέον για πολύ Χαϊβάνια!!!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο 

Τελικά οι Ευρωπαίοι μάλλον μας δουλεύουν ψιλό γαζί!
Αφού υποτίθεται συμφώνησαν στις 21 Ιουλίου για το νέο πακέτο της “διάσωσης” μας, τώρα έχουμε τους απίθανους Φινλανδούς να ...
μας ζητούν εγγυήσεις για να συμμετάσχουν στην χρηματοδότηση και ακολουθούν όπως φαίνεται και άλλοι "μικροί".

Διαβάζοντας  άρθρα ξένων αναλυτών αυτό που συμπεραίνει κανείς είναι ότι όλο αυτό μοιάζει στημένο και κάποιοι από τους μεγάλους της Ευρώπης σπρώχνουν την κατάσταση προς τα εκεί για να οικονομήσουν όσοι τζογάρουν στην χρεοκοπία της Ελλάδας αλλά και για να αρπάξουν για ένα κομμάτι ψωμί την δημόσια περιουσία!!!
Φυσικά οι βασικοί υπεύθυνοι όλης αυτής της κατάστασης είναι οι δικές μας εγχώριες πολιτικές λινάτσες που διαχειρίζονται τις τύχες μας εδώ και χρόνια, αλλά και εμείς οι ίδιοι που τους επιτρέπουμε ακόμα να μας κυβερνούν μετά από τα τόσα ψέματα, τις παλινωδίες, την αχρηστοσύνη και τις προδοτικές τους ενέργειες που μας έφεραν στο χείλος του γκρεμού!!!
Βλέπεται τις συμπεριφορές τα αλληλοκαρφώματα και τα μαχαιρώματα μεταξύ τους καθώς και τις κατηγορίες που εξαπολύουν κατά καιρούς εναντίων μας  όπως  αυτό που ακουγόταν συχνά από τα Πρωθυπουργικά χείλη «κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα» ή «τα φάγαμε όλοι μαζί» από τον εξαφανισμένο εδώ και καιρό “Οτσαλοφάγο” Α’ αντιπρόεδρο κτλ.
Όλα αυτά συντέλεσα στο να δημιουργηθεί ένα αρνητικό κλίμα από τους έξωθεν απέναντι στη πατρίδα μας το οποίο εκφράστηκε και εκφράζεται καθημερινώς με δημοσιεύματα και δηλώσεις εναντίων μας!!!

Φίλες/οι αν είχαμε σοβαρούς και υπεύθυνους ηγέτες δεν θα είχαμε φτάσει εδώ και η προσωπική μου αίσθηση είναι ότι όλοι αυτοί οι "κύριοι" υλοποιούν ένα σχέδιο του οποίου τον οδυνηρό για όλους μας τελικό “στόχο” θα βιώσουμε πολύ σύντομα.
Ένα στόχο που έχει να κάνει με την Κινεζοποίηση των αμοιβών και των συνθηκών εργασίας μας και την Βρυξελοποίηση στην ακρίβεια και στο κόστος ζωής!!!

Υποσημείωση
Παρόλα αυτά πρόσφατο Γερμανικό γκάλοπ μας κατατάσσει στην 2η θέση (μετά από τους Δανούς) των πιο αισιόδοξων της Ευρώπης!... εντάξει … ΕΛΕΟΣ … μας περνούν πλέον για πολύ Χαϊβάνια!!!

1 σχόλιο:

  1. Σχόλια από την αναδημοσίευση στο Καφενείο
    http://kafeneio-gr.blogspot.com/2011/08/blog-post_8689.html

    5 σχόλια:

    Ανώνυμος είπε...

    ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ
    - - - - - - -
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΔΩ:

    http://kostasxan.blogspot.com/2011/08/euro.html


    Διαρροή γερμανικού σχεδίου για την δημιουργία ενός δικτατορικού ταμείου «EURO- διάσωσης»

    Απλά, όταν νομίζετε ότι τα πράγματα δεν μπορούν να πάνε χειρότερα... σας έχουμε εδώ άλλο ένα παράδειγμα για το πως συμβαίνει, να ζούμε σε μια πραγματική Μπανανία.

    Ο γνωστός σε όλους εμάς και καθόλου συμπαθής σε ακόμη περισσότερους, υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας κ. Wolfgang Schäuble σχεδιάζει να δημιουργήσει μια ειδική επιτροπή με δικτατορικές εξουσίες φορολογίας των πολιτών και έτσι την δημιουργία στην ευρωζώνη, ενός ισοδύναμου, του τερατώδους, παντοδύναμου νέου "Super Κογκρέσου" (δηλαδή επιτροπής) στις ΗΠΑ.

    Πηγή μας, ένα προσχέδιο που διέρρευσε και έχει αποκαλυφθεί προ του σχετικού νόμου για το νέο σχέδιο διάσωσης του ευρώ ταμείου.

    Το “Super Congress”

    Σύμφωνα με το νέο νόμο, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ θα περιορίσει το επίπεδο των δαπανών της κατά περίπου ένα τρισεκατομμύρια δολάρια, για μια περίοδο δέκα ετών, μειώνοντας ίσως και άλλα 1 - 2 τρισεκατομμύρια $ και ήδη ανέθεσε την ευθύνη αυτή, σε μια ισχυρή 12-μελη επιτροπή.

    Βασικά είναι η ιδία συμμορία, μόνο που αυτή τη φορά λέγεται το "Super Κογκρέσο".

    Η επιτροπή από έξι Δημοκρατικούς και έξι Ρεπουμπλικάνους, θα κάνει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς της, πίσω από κλειστές πόρτες, θα έχουν προθεσμία μέχρι τις 23 Νοεμβρίου για να αναπτύξουν ένα σχέδιο για τη μείωση του ελλείμματος του προϋπολογισμού που πρέπει να περάσει μέσα από δύο σώματα του Κογκρέσου πριν από τα Χριστούγεννα.

    Μόλις καταλήξει σε ένα σχέδιο στο οποίο επτά από τα μέλη συμφωνούν, θα πάει σε αμφότερα τα σώματα και μπορεί να περάσει με μια απλή πλειοψηφία. Άνευ κωλυσιεργιών καθώς δεν επιτρέπεται ουδεμία τροποποίηση.....κλπ κλπ στο
    http://kostasxan.blogspot.com/2011/08/euro.html
    27 Αυγούστου 2011 12:53 μ.μ.
    Κλεάνθη είπε...

    Βεβαίως και είμαστε και μας περνούν για χαιβάνια, αφού ψηφίζουμε τέτοιους πολιτικούς. Με τις υγείες μας.
    27 Αυγούστου 2011 12:59 μ.μ.
    Athanasios είπε...

    Αγαπητε φιλε Γιαννη
    Μου κανει εντυπωση οτι ενω δεν γνωριζεις πραγματικα τον τροπο σκεψης των Γερμανων(ελαχιστοι ελληνες τον γνωριζουν ,και απο τους πολιτικους αποδεδειγμενα κανενας αλλοιως θα προεβλεπαν πολλα αρνητικα και θα τα αποφευγαν)
    καταληγεις σε μια τοσο σωστη αναλυση και συμπερασματα.
    Ειλικρνα συγχαρητηρια.
    Αυτο ειναι δειγμα ευφυιας.
    Γιαυτο με τεραστια χαρα και ενδιαφερον περιμενω καθε φορα τις παρεμβασεις σου.
    Συνεχισε ετσι
    Φιλικα
    Κουμουλας Αθανασιος
    27 Αυγούστου 2011 1:35 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...

    Τί διαφορά υπάρχει από την Τουρκοκρατία ;;;
    Ακόμα και το φιλοκυβερνητικό ΕΘΝΟΣ δεν μπορεί να καλλωπίσει αυτό που γίνεται με την φορολογία...
    Όπως βλέπουμε στο σημερινό του πρωτοσέλιδο μιλά για ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ...

    Σε τί διαφέρει το σήμερα από αυτά που διαβάζαμε στα βιβλία της ιστορίας την εποχή της Τουρκοκρατίας ;;;
    Μήπως και τότε ο ΠΑΣΑΣ δεν αποφάσιζε (ανάλογα με τις ορέξεις του) για το πόσα θα κατασχέσουν από κάθε οικογένεια ;;;

    Σήμερα αποφασίζει ο ΠΑΣΟΚ για το τί θα κατασχέσουν...
    Οδηγούν όλο και μεγαλύτερα μερίδια της Ελληνικής κοινωνίας στα όρια της εξαθλίωσης.

    Όλο και περισσότεροι Έλληνες ανακαλύπτουν ότι πλέον εργάζονται για να πληρώνουν τις ορέξεις των ΠΑΣΟΚ φύσεως "ηγετών" ...
    Ο Σεπτέμβρης προοιωνίζεται ιδιαίτερα ΘΕΡΜΟΣ...
    27 Αυγούστου 2011 2:02 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...

    "εγχώριες πολιτικές λινάτσες" Πολύ εύστοχο. Ναι πολιτικες λινάτσες μας κυβερνάνε. Πολιτικές λινάτσες.Θα το λέω συνέχεια να βγάλω το "αχτι" μου.
    27 Αυγούστου 2011 2:07 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.