30.1.12

Στο καιρό του Δ.Ν.Τ! (Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων ... κάποιοι θέλουν να το κλείσουν!)


Συνήθως όλοι μας (και καλά κάνουμε) προβάλουμε και δημοσιοποιούμε μόνο τα δυσάρεστα που μας συμβαίνουν (σε σχέση με τις κρατικές υπηρεσίες) θεωρώντας ότι μπορεί να συμβάλουμε στον να διορθωθεί μία κατάσταση.
Προσωπικά όμως νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τους εργαζομένους του Γενικού Νοσοκομείου Πατησίων ...
(βρίσκεται πλησίον του ηλεκτρικού σταθμού της Αγ. Βαρβάρας) και συγκεκριμένα την ομάδα της οφθαλμιάτρου κ. Χρύσας Τερζίδου για την διάγνωση και την οριστική μου θεραπεία σε οφθαλμολογικό πρόβλημα που είχα.
Στο εν λόγω νοσοκομείο είδα και βίωσα την οργάνωση και την διάθεση προσφοράς του προσωπικού απέναντι σε πολυάριθμους ασθενείς που επισκέπτονται καθημερινά τα εξωτερικά αλλά και τα τακτικά ιατρεία.
Θεωρώ ότι το Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα ακριβά ιδιωτικά θεραπευτήρια και ίσως για αυτό έχει γίνει στόχος κάποιων “ανεγκέφαλων” οι οποίοι μεθοδεύουν το κλείσιμο του στα πλαίσια των περικοπών και των συγχωνεύσεων για την εφαρμογή υποτίθεται του μνημονίου το οποίο χρησιμοποιούν ως δικαιολογία και τα εγχώρια συμφέροντα προκειμένου να καταστήσουν την υγεία του λαού δική τους “ληστρική” υπόθεση.
Ας πάρουν τα πόδια τους οι “καρεκλοκένταυροι” και οι ανευθυνουπεύθυνοι του κράτους να πάνε να δούνε από κοντά το πόσοι άνθρωποι (και ιδίως υπερήλικες) των γύρω περιοχών (Πατήσια, Φιλαδέλφεια, Αγ. Ανάργυροι, Γαλάτσι, Ριζούπολη κ.α) εξυπηρετούνται καθημερινά.
Πιστεύω όπως προανέφερα ότι όλη αυτή η μεθόδευση  για το κλείσιμο του νοσοκομείου εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα και για αυτό θα πρέπει όλοι μας να συνδράμουμε στον αγώνα των εργαζομένων για να παραμείνει ανοικτό!

Υποσημείωση
Παράκληση προς τους ασθενείς, τους επισκέπτες και τους κατοίκους (των γύρω εξυπηρετούμενων περιοχών) να περάσουν από το ισόγειο του νοσοκομείου για να  υπογράψουν στο βιβλίο συλλογής διαμαρτυριών απαιτώντας την συνέχιση της μακροχρόνιας λειτουργίας και προσφοράς του. 

Ιστοσελίδα εργαζομένων 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.