10.1.12

Κουλούρη(ς) ... εις το πηλίκον!


Δεν ξέρω γιατί αλλά όλο αυτό το σόου με τον κ. Κουλούρη με βάζει σε υποψίες που έχουν να κάνουν με τα ενδοπασοκικά κόλπα και μαχαιρώματα που άρχισαν για την περίφημη επιλογή του επόμενου αρχηγού του κόμματος!
Φυσικά γνωρίζω ότι ο κ. Κουλούρης δεν είναι και το καλύτερο παιδί αλλά ...
ρε παιδί μου με ξενίζει πως ένας αστυφύλακας "”φέρθηκε” τόσο υπηρεσιακά απέναντι σε αυτούς που συνήθως γλύφουν πατόκορφα για να μπουν στο σώμα αλλά και για να πάρουν και καμιά μετάθεση σε καλό πόστο. Επίσης μοιάζει ακραίο το γεγονός ότι ο παμπόνηρος κ. Κουλούρης κινήθηκε και χτύπησε τον αστυνομικό με το αυτοκίνητο του!
Σίγουρα η αλήθεια είναι κάπου στην μέση αλλά εμένα μου φαίνεται ως σκοπίμως αποπροσανατολιστική διογκούμενη και υπέρμετρη είδηση η οποία γεμίζει τώρα δύο ημέρες τα τηλεπαράθυρα και επί πλέον δίνει κάποιους “πόντους” στον καταρρακωμένο έως τώρα (από τα περσινά γεγονότα της Κερατέας αλλά και τους αναίτιους ξυλοδαρμούς πολιτών στις τελευταίες μεγάλες διαδηλώσεις) στην υπόληψη και την συνείδηση του Ελληνικού λαού κ. Παπουτσή.
Τον κ. Παπουτσή ο οποίος από ότι φαίνεται μπαίνει και αυτός δυνατά στην μάχη των μνηστήρων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και για αυτό πιστεύω έσπευσε να “συγχαρεί” δημόσια τoν “θαρραλέο” αστυνομικό!
κ. Παπουτσή ο λαός δεν ξεχνά το ξύλο και τους τραμπουκισμούς των πραιτοριανών σας αλλά και συνεχίζει να βιώνει καθημερινά τους εκβιασμούς και τα άσχημα αποτελέσματα των πολιτικών της παρέας που συμμετέχετε οπότε ότι “κόλπα” και να κάνετε όλοι σας το αποτέλεσμα για το κόμμα σας θα είναι “μηδέν εις το πηλίκον” η για να ακριβολογούμε “Κουλούρη εις το πηλίκον”         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.