24.1.12

Εμείς έχουμε το πρόβλημα και εμείς θα πρέπει να δώσουμε την οριστική λύση!


Τελικά ζούμε στην χώρα του παραλόγου όπου ένας ολόκληρος λαός δείχνει να έχει "ξεκουτιάνει" τελείως αφού αφήνει αμαχητί και αδιαμαρτύρητα αυτό τον πολιτικό συρφετό να βυσσοδομεί επάνω του απροκάλυπτα και ξεντιάντροπα!
Όλα αυτά τα ξεπουλημένα τομάρια έχουν χάσει πλέον την αίσθηση του μέτρου και κάθε μέρα διαγωνίζονται ποιος θα πει την ...
μεγαλύτερη χοντράδα (για να μη πω μ@@@@@α) η οποία όμως κρύβει πάντοτε ένα μήνυμα για το που το πάνε.
Χρησιμοποιώντας “αδερφίστικες” πολιτικές τακτικές έχουν κάνει τα παντελόνια τους να έχουν φτάσει στο καβάλο κρυβόμενοι εκ του ασφαλούς στα “φουστάνια” της παραγραφής και της ασυλίας που τους προστατεύει από την "δήθεν" ανεξάρτητη δικαιοσύνη.
Με εσκεμμένες “διαρροές” μας σερβίρουν 20 νέα σκληρά μέτρα για να εφαρμόσουν τα 10 για να τους πούμε στο τέλος και ευχαριστώ.
Ας ξυπνήσουμε επιτέλους και ας καταλάβουμε ότι με απλά ευχολόγια δεν πρόκειται να γίνει τίποτα μια και όλοι αυτοί οι αχρείοι είναι μάστορες της απατεωνιάς, του αποπροσανατολισμού και του Γκαιμπελισμού τον οποίο ανήγαγαν τα τελευταία χρόνια σε κυρίαρχη πολιτική τακτική για να διαμελίσουν την κοινωνική συνοχή.
Πριν λίγες ημέρες είχα την τύχη να συνομιλήσω και να ακούσω από κοντά τον μεγάλο "Πατριώτη" και συμπατριώτη μου Μανώλη Γλέζο να λέει ότι «Δεν έχουμε ανάγκη πια από επαγγελματίες πολιτικούς, δεν έχουμε ανάγκη από ένα κράτος που θα κυβερνάει τον λαό, ο ίδιος ο λαός πρέπει να ‘ρθει στην εξουσία και να συγκυβερνά.»

Ναι φίλες/οι εμείς θα πρέπει να αναλάβουμε τις τύχες τις δικές μας, αλλά κυρίως των παιδιών μας αναδεικνύοντας ανθρώπους από τα σπλάχνα μας και όχι δοτούς και φυτευτούς από τα γνωστά πολιτικά τζάκια και τις γνωστές οικογένειες που πρόδωσαν και ρήμαξαν εδώ και δεκαετίες αυτή την χώρα.
Εμείς!... πρέπει να στείλουμε στο πυρ το εξώτερο όλους αυτούς που μας κορόιδεψαν, μας έκλεψαν και ετοιμάζονται τώρα να μας κάνουν δουλοπάροικους και μειονότητα μέσα στην ίδια μας την χώρα.
Εμείς!... πρέπει να τιμωρήσουμε σκληρά όλα αυτά τα καθάρματα που έχουν το θράσος ακόμα και σήμερα να μας υπόσχονται λύσεις
στα προβλήματα που δημιούργησαν οι ίδιοι. Λύσεις που θα φέρουν την εξαθλίωση όλων μας!
Εμείς λοιπόν έχουμε το πρόβλημα και εμείς θα πρέπει να δώσουμε και την οριστική λύση! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.