1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

13.1.12

Ένοχοι των πράξεων ... αλλά και των παραλήψεων τους!


Η είδηση
Λίγο μετά τις 10  χθες το βράδυ, μια ομάδα περίπου 15 ατόμων, εισέβαλε στο Bar Cue στο Παγκράτι όπου είχε προγραμματιστεί συνάντηση  βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.
Οι νεαροί άρχιζαν να φωνάζουν: «Ποιοι είναι οι βουλευτές εδώ»; Μόλις εντόπισαν τους βουλευτές άρχισαν τις φραστικές επιθέσεις:   Οι βουλευτές αντέδρασαν ψύχραιμα και κατευναστικά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έσπασαν κάποια ποτήρια και πιατάκια και μετά… αποχώρησαν.

Ο σχολιασμός ...

Οι πολιτικοπόντικες που μας κυβερνούν έχουν χωριστοί πια σε ομαδούλες και προσπαθούν κατά διαστήματα να συναντηθούν για να ανταλλάξουν απόψεις και να κατεβάσουν ‘φαεινές”  ιδέες για τα πολιτικά δρώμενα αλλά και ενδεχομένως να συνωμοτήσουν ενάντια των άλλων ομάδων που συγκροτούν την πολιτική συμμορία που κυβερνάει την χώρα τα τελευταία τριάντα χρόνια!
Όμως εδώ και καιρό δεν υπάρχει πλέον δημόσιος χώρος που να μπορεί να τους φιλοξενήσει με ασφάλεια μια και ο εξοργισμένος λαός όποτε τους αντιλαμβάνεται (είτε μόνους είτε παρέα) τους στολίζει με τα πρέποντα κοσμητικά επίθετα. (και όχι μόνο) 

Κύριοι Βουλευτάδες αυτή προς το παρόν είναι η τιμωρία σας δηλ. μια ιδιότυπη ομηρία και απαγόρευση της ελεύθερης κυκλοφορίας σας η οποία  να είστε σίγουροι ότι (όταν θα έρθει η πραγματική Δημοκρατία και θα εφαρμοστούν οι νόμοι) θα μετατραπεί για πολλούς  από εσάς σε πραγματική φυλακή μια και με τις δόλιες πράξεις αλλά και τις εσκεμμένες παραβλέψεις σας συναινέσατε και συναινείτε στην μεγάλη προδοσία των ηγετικών σας κεφαλών εναντίον της χώρας και του λαού μας. 
Καταλάβετε επιτέλους ότι αυτοί "όλοι" έχουν κάνει το κουμάντο τους και την ώρα της κρίσης μπορεί και να ξεφύγουν για άλλη γη και άλλα μέρη για να ξεκοκαλίσουν τα κλεψιμαίικα. Εσείς όμως που θα μείνετε πίσω θα βρείτε άραγε μέρος να κρυφτείτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.