16.1.12

Οι ηθικοί αυτουργοί πότε θα τιμωρηθούν;

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο


Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Διαβάζοντας τα αυξημένα στατιστικά των δύο τελευταίων χρόνων για τις αυτοκτονίες αισθάνθηκα απέραντη θλίψη και μεγάλη οργή.
Θλίψη για τους συνανθρώπους μας οι οποίοι κατά το πλείστον είναι νέοι και επιλέγουν αυτό τον σκληρό τρόπο να αποδράσουν από την ζωή αλλά και μεγάλη οργή για εμάς τους “ψύχραιμους” που συνεχίζουμε να ...

εθελοτυφλούμε και να κοφεύουμε για τα αίτια που οδηγούν σε αδιέξοδα και πανικό αυτούς τους ανθρώπους.
Αλήθεια πως επιτρέπουμε ακόμα σε όλα αυτά τα πολιτικά παχύδερμα να μας κυβερνούν τόσα χρόνια κάνοντας τα στραβά μάτια “όλοι μας” στην ανικανότητα τους, στις δόλιες συμπεριφορές τους, στις κλεψιές τους και όλα όσα έκαναν και κάνουν οδηγώντας μας στην καταστροφή;
Η ανοχή μας πλέον μας καθιστά συνενόχους όλων αυτών των αλητήριων που οι ιστορικός του μέλλοντος θα τους κατηγορήσει για συρρίκνωση και  γενοκτονία του λαού μας με τις αυτοχειρίες, την υπογεννητικότητα, τις μεταναστεύσεις των νέων και των φωτεινών μυαλών αλλά και για την ανεκτικότητα μας στην ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση η οποία είναι σίγουρο ότι σε λίγα χρόνια θα μας καταστήσει μειονότητα μέσα στην ίδια μας την πατρίδα!
Όπως είπε πριν λίγες μέρες “συμβολικά” ένας Ιεράρχης ίσως έφτασε η ώρα να στηθούν κρεμάλες από την Βουλή έως στις στήλες του Ολυμπίου Διός εγώ λοιπόν θα πρότεινα να στηθούν “κυριολεκτικά” ως το Φάληρο μπας και ξεβρομίσει ο τόπος από όλους αυτούς τους ‘κόπρους”.

Υποσημείωση
Θεωρώ ότι οι αυτοκτονίες είναι πολύ περισσότερες από αυτές που μας λένε οι στατιστικές μια και πολλές (κατόπι παρακλήσεων των οικιών για λόγους κοινωνικούς) δηλώνονται ως αιφνίδιοι θάνατοι από ανακοπές, ανευρύσματα και εγκεφαλικά.
Πρόταση μου είναι κάποιοι συγγενείς να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και τις κοινωνικές προκαταλήψεις και να συστήσουν (αν δεν υπάρχει ήδη) ένα σύλλογο ή μια ομάδα όπου συγκροτημένα θα καταγγείλουν αλλά και θα ζητήσουν ευθύνες από τους ηθικούς αυτουργούς που οδήγησαν τους δικούς τους ανθρώπους στο απεγνωσμένο διάβημα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.