1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

13.1.12

Όταν ο λύκος ... φυλάει τα πρόβατα!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Σέβομαι τους θεσμούς και τα πρόσωπα αλλά ομολογώ ότι τον σημερινό πρωθυπουργό τον θεωρώ ανδρείκελο του χειρίστου είδους που αξίζει την χλεύη και την περιφρόνηση μας.
Δεν νιώθω λοιπόν κανένα σεβασμό σε αυτόν τον ανέκφραστο τραπεζίτη ο οποίος έχει το θράσος να εκβιάζει τους κοινωνικούς εταίρους (τους οποίους υποτίθεται καλεί για διάλογο) για να αποδεχτούν τα τετελεσμένα της εξαθλίωσης μας.
Η απειλή του έχει να κάνει με την παράταση της “εφιαλτικής” πρωθυπουργικής του θητείας μη κάνοντας εκλογές στον χρόνο που υποτίθεται είχαν συμφωνήσει όλοι οι “παντελονάτοι” αρχηγοί της συγκυβέρνησης μαζί με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικοχουντοδημοκρατίας μας!
κ. Παπαδήμ(ι)ε δηλώνω την αποστροφή και την απέχθεια μου στο πρόσωπο σας 1ον γιατί δεν είστε εκλεγμένος και επιλογή του λαού και 2ον γιατί ως τώρα λειτουργείται σαν πράκτορας και σαν φερέφωνο  των εχθρών της πατρίδας μας!
Αυτοί οι ξεπουλημένοι που σας διόρισαν θέλοντας να ξεφορτωθούν τις δικές τους βαρύτατες πολιτικές και ποινικές ευθύνες πιθανόν σας έταξαν την ασυλία και την παραγραφή των δικών σας μεγάλων ευθυνών για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου αλλά και για την χάλκευση των οικονομικών στοιχείων που μας έβαλαν στην λυκοφωλιά της Ο.Ν.Ε.
Να ξέρετε λοιπόν ότι όλοι σας θεωρούμε σαν τον λύκο που τον έβαλαν να φυλάει τα πρόβατα και το σίγουρο είναι ότι αν ήσασταν στην Ζιμπάμπουε και όχι στην Ελλάδα τώρα δεν θα κατοικούσατε στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά σε ένα στενό κελί του Κορυδαλλού!
Για σκεφτείτε λίγο … γιατί αυτή η μεγάλη επιθυμία όλων των Ελλήνων ίσως σύντομα πραγματοποιηθεί!!!

1 σχόλιο:

 1. Οι ΠΑΡΑΣΙΤΟΙ λογαριάζουν ΧΩΡΙΣ τη φύση, που ΔΙΕΛΥΣΕ κάθε φοβικό καθεστώς, όπως τους ανισόρροπους γενοκτόνους φαραώ, Ρωμαίους, Μάγιας, Αζτέκους, Ίνκας, Μογγόλους, Ενετούς κοκ.

  Μια πρόταση για τη ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ:

  Αλεξικέραυνα = αλεξισείσμια = αλεξηφαίστεια!
  Τα πάντα οιακίζει (κυβερνά) ο κεραυνός: Ηράκλειτος.
  Thunderbolt steers everything: Heraclitus.
  Anti-lightning-quake-volcano rods.
  Χάλκινα αγάλματα = αλεξικέραυνα - Copper statues = lightning rods.
  ΔΙΚΤΥΟ αλεξικέραυνων κοντά σε ρήγματα/ηφαίστεια, μπορεί να διαχύσει το γαλαξιακό ηλεκτρικό ρεύμα που διεγείρει το μάγμα, και να AΠOTΡEΨEI σεισμούς - ηφαιστειακές εκρήξεις - αύξηση νεφοκάλυψης - νεροποντών - πλημμυρών - λιμών!
  Αn anti-lightning-quake-volcano rod ΝΕΤ, may divert galactic electricity that stimulates magma, and to AVERT quakes - volcanic eruptions - rise of clouding - downpours - floods - famine!
  http://aftarkia.wordpress.com

  Runaway Breakdown and the Mysteries of Lightning
  Οι κεραυνοί προκαλούνται από ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ηλεκτρικό ρεύμα!
  The observed electric fields in thunderclouds are generally too weak to initiate the atmosphere’s electrical breakdown. But cosmic rays can play a surprising role in the drama of lightning.
  A. V. Gurevich and K. P. Zybin
  http://www.phy.olemiss.edu/~jgladden/phys510/spring06/Gurevich.pdf
  Subsurface lightning due to galactic driven electric discharges on the Sun causes earthquakes!
  Οι σεισμοί προκαλούνται από γαλαξιακής προέλευσης ηλεκτρική εκφόρτιση στον ήλιο που φτάνει στην ιονόσφαιρα και οδηγεί σε ανάλογη ισχυρή, σεισμογόνο εκφόρτιση του φλοιού τής Γης.
  http://www.thunderbolts.info/tpod/2006/arch06/060404earthquakes.htm
  Οι ηφαιστειακές εκρήξεις προκαλούνται από ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ηλεκτρικό ρεύμα!
  Explosive volcanic eruptions triggered by cosmic rays
  Toshikazu Ebisuzaki, Hiroko Miyahara, Ryuho Kataoka, Tatsuhiko Sato, Yasuhiro Ishimine
  http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1342937X10001966
  http://aftarkia.wordpress.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.