13.1.12

Όταν ο λύκος ... φυλάει τα πρόβατα!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Σέβομαι τους θεσμούς και τα πρόσωπα αλλά ομολογώ ότι τον σημερινό πρωθυπουργό τον θεωρώ ανδρείκελο του χειρίστου είδους που αξίζει την χλεύη και την περιφρόνηση μας.
Δεν νιώθω λοιπόν κανένα σεβασμό σε αυτόν τον ανέκφραστο τραπεζίτη ο οποίος έχει το θράσος να εκβιάζει τους κοινωνικούς εταίρους (τους οποίους υποτίθεται καλεί για διάλογο) για να αποδεχτούν τα τετελεσμένα της εξαθλίωσης μας.
Η απειλή του έχει να κάνει με την παράταση της “εφιαλτικής” πρωθυπουργικής του θητείας μη κάνοντας εκλογές στον χρόνο που υποτίθεται είχαν συμφωνήσει όλοι οι “παντελονάτοι” αρχηγοί της συγκυβέρνησης μαζί με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικοχουντοδημοκρατίας μας!
κ. Παπαδήμ(ι)ε δηλώνω την αποστροφή και την απέχθεια μου στο πρόσωπο σας 1ον γιατί δεν είστε εκλεγμένος και επιλογή του λαού και 2ον γιατί ως τώρα λειτουργείται σαν πράκτορας και σαν φερέφωνο  των εχθρών της πατρίδας μας!
Αυτοί οι ξεπουλημένοι που σας διόρισαν θέλοντας να ξεφορτωθούν τις δικές τους βαρύτατες πολιτικές και ποινικές ευθύνες πιθανόν σας έταξαν την ασυλία και την παραγραφή των δικών σας μεγάλων ευθυνών για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου αλλά και για την χάλκευση των οικονομικών στοιχείων που μας έβαλαν στην λυκοφωλιά της Ο.Ν.Ε.
Να ξέρετε λοιπόν ότι όλοι σας θεωρούμε σαν τον λύκο που τον έβαλαν να φυλάει τα πρόβατα και το σίγουρο είναι ότι αν ήσασταν στην Ζιμπάμπουε και όχι στην Ελλάδα τώρα δεν θα κατοικούσατε στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά σε ένα στενό κελί του Κορυδαλλού!
Για σκεφτείτε λίγο … γιατί αυτή η μεγάλη επιθυμία όλων των Ελλήνων ίσως σύντομα πραγματοποιηθεί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.