25.1.12

Ο άντρας που φοράει παντελόνια πρέπει να προσέχει που βάζει ...

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Η "αλητεία" ορισμένων εθνοπροδοτών  συνεχίζεται με σπασμωδικές κινήσεις και θεατρινίστικες παραστάσεις στα τηλεοπτικά παράθυρα.
Προφανώς μας θεωρούν ηλίθιους και προσπαθούν να αποποιηθούν των προσωπικών τους ευθυνών λέγοντας μας απίθανα πράγματα που τους καθιστούν στα μάτια μας εκτός από ανίκανους και λίγους, γραφικούς και κατάπτυστους!

Βλέποντας και ακούγοντας τις δηλώσεις του κ. Χρυσοχοίδη διακρίνει κανείς τον τρόμο και τον πανικό που τον διακατέχει αφού με τρεμουλιαστή φωνή και φοβισμένο βλέμμα δίνει τα “ρέστα του” για να βγει έξω από το κάδρο των “εθνοπροδοτών”.
Προφανώς όλοι αυτή η “παρέα” των ανίκανων  θορυβήθηκε από την δημόσια πρόταση των οικονομικών εισαγγελέων για παραπομπή των κ. Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου και τώρα λειτουργώντας υπό το κράτος πανικού πηδούν σαν αρουραίοι (από βυθιζόμενο πλοίο) για να σώσουν το τομάρι τους!
κ. υπουργέ λέτε ότι είχατε άλλες ασχολίες και δεν διαβάσατε τι υπογράψατε αλλά η απορία όλων μας είναι αφού δεν διαβάσατε, πως τολμήσατε και επιχειρηματολογήσατε (ουκ ολίγες φορές) από το βήμα της Βουλής υπέρ του μνημονίου και των πολιτικών εφαρμογών του;
Καλό λοιπόν είναι να θυμηθείτε την σοφή λαϊκή παροιμία που λέει ότι “ο άντρας που φοράει παντελόνια πρέπει να προσέχει που βάζει το π@@@ί του και την υπογραφή του” οπότε πάψτε (όλοι που τρομάρα σας θέλετε να γίνεται και αρχηγοί του κόμματος σας) να μυξοκλαψουρίζετε στα κανάλια σαν “γυναικούλες”.
Αναλάβετε επιτέλους το βάρος των ευθυνών σας και ξεκουμπιστείτε μια ώρα αρχύτερα για τον αγύριστο για να ανασάνει αυτός ο τόπος από την μπόχα και την δυσωδία σας!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.