1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

8.1.12

Σκόπιμη ... δημόσια ταλαιπωρία!


Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Προσωπικά τα τελευταία χρόνια κινούμαι (στις διαδρομές για την δουλειά μου αλλά για τις άλλες μου δραστηριότητες) με την μοτοσικλέτα μου οπότε τα παρακάτω που γράφω προέρχονται από αφηγήσεις και συζητήσεις με φίλους και γνωστούς που κινούνται με τις αστικές συγκοινωνίες και ειδικά με τα λεωφορεία!
Το τελευταίο λοιπόν καιρό στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στην περιοχή του ενιαίου δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης παρατηρείτε το φαινόμενο της μη εύρεσης εύκολα σημείων πώλησης εισιτηρίων με αποτέλεσμα οι κάτοικοι και ειδικά οι μεγαλύτεροι να ταλαιπωρούνται αφάνταστα στις μετακινήσεις τους!
Επίσης λόγω μείωσης των δρομολογίων έχουμε μεγάλη αναμονή στις στάσεις και μετά “σαρδελοποίησει” με ότι κακό συνεπάγεται από αυτό δηλ. αφόρητη μπόχα, κλεψιές αλλά και άλλου είδους “παρενοχλήσεις” ειδικά στις νεαρές κοπέλες και κυρίες!
Από ότι όμως πληροφορούμαι παρόμοιες ακόμα και χειρότερες καταστάσεις συμβαίνουν και σε άλλες περιοχές της Αθήνας οπότε πιστεύω ότι οι πολιτικουπεύθυνοι αλλά και κάποιοι ξεπουλημένοι συνδικαλιστές με μεθοδευμένες ενέργειες (ακριβά εισιτήρια, αραιά δρομολόγια και συχνές απεργίες) οδηγούν στην απαξίωση τις δημόσιες συγκοινωνίες. Σκοπό έχουν να εξαγριώσουν τον Ελληνικό λαό δηλ. το επιβατικό κοινό (το οποίο πολλές φορές έρχεται σε σφοδρή αντιπαράθεση με τους εργαζόμενους) για να δεχτεί και πιθανόν να απαιτήσει την ιδιωτικοποίηση του εν λόγω οργανισμού!
Γνωστά κόλπα των κρατούντων οι οποίοι εδώ και χρόνια αφού δημιούργησαν πολλούς τέτοιους οργανισμούς (τις περισσότερες φορές με πλεονάζον προσωπικό το οποίο κρατούσαν σε κομματική ομηρία) και τους οποίους οργανισμούς εξόπλισαν (παίρνοντας και τις μίζες τους κάποιοι υπουργοί, υφυπουργοί γραμματείς και Φαρισαίοι) αλλά και τροφοδοτούσαν με χρήματα του Ελληνικού λαού!
Τώρα λοιπόν τους υποβαθμίζουν κατηγορώντας συστηματικά τους εργαζόμενους με σκοπό να τους πουλήσουν αντί πινακίου φακής στους εγχώριους και ξένους “φίλους” και σπόνσορες τους … παίρνοντας φυσικά για άλλη μία φορά … την απαραίτητη … μίζα τους!

1 σχόλιο:

  1. des PRESIDENTS de la REPUBLIQUE HELLENIQUE TRAITRES AU THRONE D'OR

    Ke proedri tis DIMOKRATIAS PRODOTES POULIMENI se HRISO THRONO

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.