3.1.12

Προεδρικές ... φιλοσοφίες! (για να μη πούμε τίποτα άλλο)

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Σε κάθε αλλαγή χρόνου όλοι μας πάντοτε προσδοκούσαμε η νέα χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Μάλιστα αυτή μας την προσδοκία συνήθως την ενίσχυαν μέχρι πρότινος τα μηνύματα της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας αλλά και των σημαντικών παραγόντων της ζωής του τόπου.

Τώρα τα χάσαμε και αυτά μια και όλα αυτά τα “καθάρματα”  που μας κυβερνούν δείχνουν ότι βαδίζουν σταθερά και εφέτος σε προσχεδιασμένες κατευθύνσεις και επώδυνα μέτρα τα οποία μας οδηγούν σε ακόμη μεγαλύτερη εξαθλίωση και αβεβαιότητα.
Ο ένας προανήγγειλε αυξήσεις στην ΔΕΗ ο άλλος επιπρόσθετους φόρους για να πιάσουμε λέει τους “στόχους” του μνημονίου και των εντολών του “ανάπηρου” και στο μυαλό Γερμανού Σόιμπλερ ο οποίος δηλώνει με αυτό το σαρδόνιο χαμόγελο που τον χαρακτηρίζει ότι «Οι Έλληνες πρέπει να ματώσουν»
Τι λες ρε αληταρά φασίστα του κερατά απόγονε του Χίτλερ και του Γ’ Ράιχ!
Μπορεί οι άλλοι Ευρωπαίοι να ξέχασαν γρήγορα τι καθάρματα είστε αλλά εμείς δεν ξεχάσαμε την περίοδο της κατοχής μια και σκοτώσατε πολλούς συμπατριώτες μας αλλά και κλέψατε το χρυσό και όχι μόνο της χώρας μας!
Είμαστε η μόνη χώρα που μας χρωστάτε πολεμικές αποζημιώσεις αλλά όλοι αυτοί οι ξεπουλημένοι που κυβέρνησαν και κυβερνούν όλα αυτά τα χρόνια κάνουν τα κοροΐδα μια και φροντίσατε εγκαίρως να τους βάλετε στο χέρι με τις μίζες και τις δωροδοκίες που τους δώσατε για να μας πουλάτε στην διπλάσια αλλά και στην τριπλάσια τιμή τα όπλα σας!
Βέβαια εσείς κάνατε την δουλειά σας σωστά προς όφελος της χώρας σας, όμως εμείς είχαμε την ατυχία να μας κυβερνούν “εφιάλτες” και “δοσίλογοι” οι οποίοι μάλιστα εφέτος αντί για πρωτοχρονιάτικες ελπιδοφόρες ευχές άρχισαν πάλι να μας απειλούν (κατόπι εντολών σας) για την τάχατε εφιαλτική περίπτωση εξόδου από την λυκοσυμμαχία του Ευρω-μάρκου που εμπνευστήκατε πριν δέκα χρόνια για να καθυποτάξετε όλη την Ευρώπη!
Μάλιστα ο πρόεδρος  της Ελληνικής Χουντοδημοκρατίας  ο κ. Παπούλιας είχε το θράσος να μας πει το αμίμητο ότι «Όταν ένας τεχνοκράτης (δηλ. ο Παπαδήμος) αισιοδοξεί πρέπει να αισιοδοξούμε και εμείς» αλλά και το άλλο «να βάλουμε πλάτη όλοι οι Έλληνες»
κ. Παπούλια θεωρώ ότι είστε εκτός τόπου και χρόνου (πιθανόν λόγω ηλικίας να τα έχετε και χαμένα) αλλά κλείστε επιτέλους το στόμα σας μια και μέχρι τώρα κάνατε τα στραβά μάτια σε πολλές αντισυνταγματικές εκτροπές και να ξέρετε ότι οι μέχρι τώρα πολιτικές πρακτικές και τα δυσβάσταχτα μέτρα των ξεπουλημένων κυβερνόντων δεν ζητούν από τους Έλληνες να βάλουν πλάτη αλλά να στήσουν ... κ@@ο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.