16.6.11

“Βγήκε λοιπόν σεργιάνι το χαφιεδοτσουρμό”

Σε ένα τραγούδι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου ακούγεται η φράση “βγήκε λοιπόν σεργιάνι το χαφιεδοτσουρμό” μια φράση η οποία μέχρι πρότινος μας παρέπεμπε  σε παλιότερες δύσκολες εποχές όπου επικρατούσε ο χαφιεδισμός και η ανελευθερία της έκφρασης και των ιδεών.

Να όμως που επί πρωθυπουργίας του σοσιαλιστή Γεωργίου Α. Παπανδρέου και υπουργίας του κ. Παπουτσή, οι χαφιέδες και οι παρακρατικοί κλήθηκαν για άλλη μία φορά (όπως συμβαίνει συχνά πυκνά τα τελευταία χρόνια της δήθεν κοινοβουλευτικής δημοκρατίας μας) να αποπροσανατολίσουν να αμαυρώσουν και γενικά να διαλύσουν με προσχεδιασμένες και μεθοδευόμενες ενέργειες την μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της περασμένης Τετάρτης, ενάντια στο μνημόνιο και τους πουλημένους ηγήτορες αυτής της χώρας.
Όλοι είδαμε στο διαδίκτυο στα ερασιτεχνικά βίντεο που ανέβασαν ανώνυμοι συμπατριώτες μας, την ανοχή  και τον “εναγκαλισμός”  της αστυνομίας, με τους διάφορους κουκουλοφόρους  οι οποίοι τις κατάλληλες στιγμές δημιουργούσαν τεχνητές εντάσεις για να δώσουν την αφορμή στα ΜΑνΤρόσκυλα της εξουσίας να επέμβουν επί δικαίων και αδίκων με προφανή σκοπό να μας διαλύσουν αλλά και να μας εκφοβίσουν.
Η προσπάθεια τους απέτυχε και η πλατεία παρέμεινε στους αγανακτισμένους και διαμαρτυρόμενους γιατί ο κόσμος εδώ και καιρό έχει καταλάβει ποιοι είναι οι κουκουλοφόροι και οι άλλοι που υποδύονται τους δήθεν αναρχικούς  με τα σκουλαρίκια, τα μαλλιά  και την χαρακτηριστική τους απλυσιά! …
Αν θέλετε να δείτε που και για ποιον  εργάζονται οι περισσότεροι από αυτό το χαφιεδοτσουρμό δεν έχετε παρά να πάτε κάποιο μεσημεράκι στην Γ.Α.Δ..Α (απέναντι από την είσοδο του νοσοκομείου Αγ. Σάββα) για να τους δείτε να αναλαμβάνουν ή να τελειώνουν την υπηρεσία τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.