13.6.11

Εκτός από τους Ελέφαντες .... έχουμε και εμείς μνήμη!

Πιστεύω ότι ο (άνευ αντικείμενου) κ. Αντιπρόεδρος θέλοντας να δείξει ότι υπάρχει σαν θεσμός αλλά και σαν προσωπικότητα άρχισε να ξεπερνάει τα όρια της γραφικότητας και φλερτάρει πλέον ανοιχτά με την γελοιότητα.
Ο Γκέμπελς το τελευταίο καιρό μοιάζει μαθητούδι μπροστά του μια και κατηγορεί τους πάντες και τα πάντα με προφανή σκοπό να χωρίσει την Ελληνική κοινωνία για άλλη μία φορά.
Όπως γνωρίζουμε όλοι πιο παλιά ο χωρισμόςήταν ανάμεσα στους δεξιούς και στους αριστερούς, μετά έγινε στους σοσιαλιστές και στους συντηρητικούς και τώρα που καταλάβαμε ότι στην ουσία πρεσβεύουν τα ίδια πράγματα ο χωρισμός και αντιπαλότητα θέλουν να δημιουργηθεί ανάμεσα στους εργαζόμενους. Έτσι ο κ. Άνευ σοβαρής αρμοδιότητας κατηγορεί ως άχρηστους και τεμπέληδες τους δημοσίους υπαλλήλους και λυπάται τους καημένους τους ιδιωτικούς υπαλλήλους που στηρίζουν την χώρα!!!

Η ντροπή χάνει το νόημα της στην προκειμένη περίπτωση γιατί ο κ. Αντιπρόεδρος έπρεπε να λυπάται και για τους δύο γιατί, τους μεν πρώτους τους δημιούργησαν οι ίδιοι για να τους παίρνουν τις ψήφους, τους δε δεύτερους τους υποβάθμισαν και πολλούς τους έχουν στην ανεργία αφού οι κυβερνήσεις (που συμμετείχε και ο ίδιος σαν κορυφαίος υπουργός) δεν έκαναν ποτέ αναπτυξιακή πολιτική με αποτέλεσμα να μην έχουμε θέσεις εργασίας μια και δεν παράγουμε πλέον τίποτα!!!


Όμως δεν πρέπει να έχουμε αμφιβολία ότι με αυτές τις δηλώσεις προετοιμάζουν το έδαφος για μελλοντικές απολύσεις ανθρώπων τους οποίους εκμεταλλεύτηκαν στην έσχατη μορφή του “Δούνε και λαβείν”


Επιτρέψτε μου κ. Αντιπρόεδρε να σας ρωτήσω δυο πράγματα που ποτέ δεν σας ρωτάνε οι αβανταδόροι δημοσιογράφοι που σας καλούν στα πάνελ τους για να προσδώσετε υποτίθεται μια βαρύτητα στα σκουπίδια που μας σερβίρουν!!!


Πείτε μας λοιπόν αλλάξατε γνώμη για τον κ. Παπανδρέου τον οποίο τώρα υπηρετείτε με τόσο ζήλο;


Συγκεκριμένα πάψατε να τον θεωρείτε ακατάλληλο;


Επίσης αν έχετε την καλοσύνη πείτε μας για την υπόθεση Οτσαλάν αλλά και για τα Ίμια με την σημαία που την πήρε ο άνεμος!!!!!!


κ. Αντιπρόεδρε σας παρακαλούμε να θυμάστε όταν βρυχάστε, ότι εκτός από τους Ελέφαντες …. έχουμε και εμείς μνήμη …. αλλά το κυριότερο κρίση!!!!



Ας θυμηθούμε τι έλεγε για τον Γ. Παπανδρέου:


ΕΡ.: Επιμένετε στην απόφαση ότι αν γίνει πρωθυπουργός ο Γ. Παπανδρέου εσείς θα αποχωρήσετε;

Θ. Πάγκαλος.: Αυτό δεν οφείλεται σε μια προσωπική αντιπάθεια, οφείλεται σε δύο σκέψεις: Η πρώτη είναι ότι βρίσκω απαράδεκτη την κατάθεση υποψηφιοτήτων πριν από το συνέδριο και ενόψει εκλογών στις οποίες επικεφαλής θα είναι ο Κ. Σημίτης. Αν στις εκλογές πάει ο Κ. Σημίτης συνοδευόμενος από...
τον κ. Παπανδρέου, ο οποίος έχει ανακηρύξει εαυτόν διάδοχό του, είναι προφανές ότι η θέση του αδυνατίζει. Θεωρώ, λοιπόν, κάθε τέτοια κίνηση υπονομευτική της δυνατότητας του κόμματος να πείσει. Τη θεωρώ στρατηγική ήττας. Η δεύτερη σκέψη είναι ότι εγώ δεν θεωρώ ότι ο κ. Παπανδρέου έχει τα προσόντα να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας. Εχω συνεργαστεί μαζί του, έχει πολλά προτερήματα, αλλά θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν ... τον θεωρώ κατάλληλο για να γίνει πρωθυπουργός, ασχέτως αν είναι σήμερα πολύ της μόδας ο κ. Παπανδρέου.
Πιστεύω επιπλέον και για λόγους αισθητικούς ότι θα είναι απαράδεκτη εξέλιξη, θα είναι παλινδρόμηση, αν η χώρα πάει πίσω προς τον ανιψιό του ενός και το γιο του άλλου. Το βασικό επιχείρημα αυτών που προωθούν τον κ. Παπανδρέου είναι ότι τ’ όνομά του ενώνει. Εγώ δεν δέχομαι να με ενώσει με κανέναν άλλο ένα όνομα. Θέλω ιδέες για να ενωθώ και θέλω μια προσωπικότητα που να έχει συνέπεια στην προώθηση των ιδεών. Ο Κ. Σημίτης είναι μια τέτοια προσωπικότητα. Ο κ. Παπανδρέου, με συγχωρείτε που διαφωνώ τόσο πολύ με το συρμό, δεν είναι.
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ – 16/09/2001
(Συνέντευξη στον Τάσο Παππά)

Στο παρακάτω βίντεο ο Γιάννης Καψής μιλάει για τα Ίμια και τον ρόλο του κ. Πάγκαλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.