24.6.11

Άλλοι τα έκλεψαν και άλλοι .... πληρώνουν!!


Παρακολουθώ τις εξελίξεις καθημερινά και νιώθω ότι τα περιθώρια και οι ανοχές μας εξαντλήθηκαν και πρέπει πλέον η οργή μας να γίνει ένα ποτάμι που θα πνίξει όλους αυτούς που με ψεύτικα λόγια μας παραπλάνησαν και μας παραπλανούν ακόμα και τώρα.
Αυτή την στιγμή είμαστε ίσως η ακριβότερη χώρα της Ευρώπης (με το ενιαίο νόμισμα) στο κόστος ζωής και η πιο
χαμηλά αμειβόμενοι εργαζόμενοι.
Αυτό το κράτος που υποτίθεται ότι νοιάζεται για μας επιτρέπει στις διάφορες πολυεθνικές να μας συμπεριφέρνονται λες και είμαστε ιθαγενείς βάζοντας καπέλο στις τιμές 50% και πολλές φορές ακόμα και περισσότερο.
Αυτό το κράτος και οι κεφαλές του εδώ και χρόνια έδωσαν μαθήματα αναξιοκρατίας ρεμούλας μίζας και παρακμής και τώρα μας λένε “τι να κάνουμε όλοι φταίμε γιατί είχαμε γίνει καλοπερασάκηδες και παρτάκιδες.”
Τι λέτε ρε λαμόγια η πλειονότητα αυτού του λαού δουλεύει εδώ και χρόνια από το πρωί ως το βράδυ για να πληρώσει φροντιστήρια για τα παιδιά του επειδή ξεφτιλίσατε και υποβιβάσατε την δημόσια παιδεία, δουλεύει για να δώσει την μίζα στον κάθε επίορκο υπάλληλο σας στην εφορία στην πολεοδομία τον οποίο εσείς διορίσατε τις περισσότερες φορές ρουσφετολογικά σε θέση εύκολου πλουτισμού όπως λένε στην πιάτσα.
Εσείς κάνατε τον Έλληνα κάθε μέρα να κάνει τον σταυρό του και να παρακαλεί για την υγεία του γιατί ξέρει ότι αν του τύχει κάτι και δεν έχει να δώσει το φακελάκι του “να πιείτε ένα καφέ” θα τον φάει το μαύρο φίδι το κολοβό και θα φύγει πριν την ώρα του για τον άλλο κόσμο.
Τώρα βέβαια λέτε “φταίμε όλοι” αλλά εμείς σας λέμε ‘δεν τα φάγαμε και δεν τα πήραμε όλοι.” Μάλιστα κάποιοι χοντρόπετσοι κατηγορούν και την ράτσα μας και λένε “’τι να κάνουμε αφού έτσι είναι ο Έλληνας, κουτοπόνηρος, απείθαρχος και κλεφτάκος το έχει στο αίμα του ρε παιδί μου.”
Ε λοιπόν εγώ σας ζητώ να μου εξηγήσετε πως γίνεται και όταν ο Έλληνας περάσει τα σύνορα αυτής της χώρας, δεν κλέβει, σέβεται τους νόμους και γενικά μεγαλουργεί…..
Μη σπάτε το κεφάλι σας να βρείτε την εξήγηση γιατί είναι απλή και οφείλεται στο ότι στις άλλες χώρες δεν υπάρχει νόμος παραγραφής αδικημάτων των υπουργών (αλήθεια κάποτε πρέπει να μας πουν το όνομα του νομοθέτη που τον επινόησε ή μήπως λέω μήπως ήταν κάποιος μεγάλος υπουργός.!!!!) 

Επίσης στις άλλες χώρες οι νόμοι είναι απλοί , σαφείς και άμεσα εφαρμόσιμοι μην έχοντας τα γνωστά παραθυράκια εξαερισμού …. που τον κάνουν φύλλο και φτερό όταν δεν ευνοεί τα συμφέροντα που τροφοδοτούν τα κόμματα και τους Βουλευτές σας με τις λεγόμενες δωρεές!!!!.
Κύριοι μας επιβάλτε χωρίς να μας ρωτήσετε να πληρώσουμε εμείς οι αδύναμοι αυτά που έκλεψαν τα κάθε είδους λαμόγια που ανεχτήκατε ή που ακόμα τα κάνατε πλακάκια μαζί τους και σε πολλές περιπτώσεις προστατέψατε φυσικά με το αζημίωτο!!!
Μας ζητάτε λοιπόν με το έτσι θέλω να καλύψουμε τα κλεψιμέικα σας αλλά μη μας λέτε να μοιραστούμε και την ευθύνη γιατί εσείς κρατούσατε το μαχαίρι και το καρπούζι. Εσείς, μεταξύ σας μοιράσατε και φάγατε τα χρήματα που χάθηκαν και όχι μαζί μας!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.