30.6.11

Άξιος ο μισθός σας …


Συμμετείχα την Τετάρτη 29/6 στην μεγαλειώδη συγκέντρωση του λαού και βίωσα από κοντά την πρωτοφανή αστυνομική βία των ΜΑ(ν)Τ(ντρόσκυλων) και των “Ραμποειδών απομιμήσεων” της ομάδας ΔΙΑΣ.
Τώρα βλέποντας στο διαδίκτυο και στα κανάλια τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τράβηξαν κάποιοι διαδηλωτές είμαι πεπεισμένος ότι...
το πολίτευμα μας έχει μετατραπεί σε μια ιδιότυπη κοινοβουλευτική χούντα όπου ο φασισμός έρπει παρέα με τον Γκεμπελισμό και την παραπληροφόρηση.
Μοιάζει να ζούμε πλέον σε ένα κόσμο παραισθήσεων όπου το αφύσικο μας το πλασάρουν ως φυσικό, την ανοησία σαν εξυπνάδα, τους ανίκανους ως ικανούς, τους ψεύτες ως φιλαλήθεις και τους κλέφτες ως αθώες περιστερές!!!
Μέσα λοιπόν σε αυτή την ζοφερή πραγματικότητα ακούμε τον εκπρόσωπο της αστυνομίας να μη βλέπει την βία που ζήσαμε και βλέπουμε στα βίντεο και τους πάσης φύσεως και ηλικίας διαδηλωτές (νέους, γέρους, γυναίκες και παιδιά) να τους βαφτίζει όλους ταραχοποιούς και επικίνδυνους για την δημοκρατία της ξεφτίλας που ζούμε.
Πραγματικά αναρωτιόμουν γιατί έβγαλαν τόση βία και μίσος εναντίον των απλών και καθημερινών ανθρώπων  που διαδήλωναν ειρηνικά. Γιατί εδώ και χρόνια δεν κάνουν τίποτα με τους κουκουλοφόρους που πολλές φορές χαριεντίζονται παρέα επιβεβαιώνοντας τις ενδείξεις ότι είναι δικοί τους και  απλά τους χρησιμοποιούν για να βρίσκουν άλλοθι για τις αιματηρές και βίαιες επεμβάσεις τους εναντίον του διαμαρτυρόμενου λαού.
Η απορίες μου αυτές βρήκαν την εξήγηση που ζητούσα βλέποντας στα τηλεπαράθυρα τις αναλύσεις των τελευταίων γεγονότων.
Αναλύσεις περιγραφές και κριτική που περιστρέφεται γύρω από τα γεγονότα και όχι για τις λεπτομέρειες και τις συνέπειες του επαίσχυντου μεσοπρόθεσμου που ψήφησαν τα 155 ανδρείκελα της Βουλής.
κ. Παπουτσή. κ. Κοκαλάκη, κ. Δημοσιογράφοι ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης πέτυχε οπότε “Άξιος ο μισθός σας.” 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.