1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!
Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

29.6.11

Η βία ... στην εποχή των σοσια(ληστών) πρώην ζιβαγκοφόρων ξυπόλητων ιδεολόγων!!! (Βίντεο)


Ψηφίστηκε όπως ήταν αναμενόμενο το μεσοπρόθεσμο από τα πολιτικά ανδρείκελα της κυβέρνησης του κ. Παπανδρέου.
Αυτοί οι κύριοι πιστοί στην κομματική πειθαρχία είπαν “Ναι” στο ξεπούλημα της Ελλάδας ενώ μερικοί εξ αυτών με περίσσια υποκρισία και αναίδεια δηλώσαν την συμπάθεια και την κατανόηση τους προς στους απλούς Έλληνες πολίτες οι οποίοι θα υποστούν τις τρομακτικές συνέπειες αυτού του σχεδίου.

Εκτός από τον κ. Κουρουμπλή ο οποίος δήλωσε “Όχι” και αμέσως διεγράφη από τον “Μυαλοχυμένο” (κατά τον Χ. Κλυν) όλοι οι άλλοι από σήμερα είναι υπόλογοι απέναντι στον Ελληνικό λαό.
Η ψήφος αυτή, μαζί και με την ψήφο του 1ου μνημονίου θα είναι η ταφόπλακα της πολιτικής τους καριέρας και φυσικά σε κάθε δημόσια εμφάνιση τους θα εισπράττουν το αντίτιμο της δόλιας πράξης τους!!!
Όσο για τον πρώην πρόεδρο της Ε.Φ.Ε.Ε  (ο οποίος ανελκύσθηκε στα ύπατα υπουργικά αξιώματα εκμεταλλευόμενος όπως και άλλοι σύντροφοι του την γενιά του Πολυτεχνείου) και νυν υπουργό Προστασίας του Πολίτη η μόνη λέξη που του ταιριάζει είναι η Ντροπή.
Ναι κ. Παπουτσή ντροπή σου!.. και να ξέρεις ότι η σοσιαλιστική σου γενειάδα δεν αποκρύπτει την δολιότητα των διαταγών σου μια και η σημερινή άσκοπη βία που άσκησες απέναντι σε ειρηνικούς διαδηλωτές σε κατατάσσουν σε φασιστοειδή χειρίστου μορφής.!!!
Φυσικά σου χρεώνουμε και την κίνηση των λελέδων της ομάδας ΔΙΑΣ  τους οποίους έβαλες ως άλλους Πραιτοριανούς να κινούνται κατά μεγάλες ομάδες ανάμεσα στον κόσμο μαρσάροντας και κραδαίνοντας τα γκλοπς με απώτερο σκοπό να τον τρομοκρατήσουν.
Όλα αυτά τα πρωτόγνωρα συμβαίνουν την εποχή των σοσια(ληστών) πρώην ζιβαγκοφόρων ξυπόλητων ιδεολόγων οι οποίοι αφού πλούτισαν και έγιναν μεγαλοαστοί μετά χρεοκόπησαν την Ελλάδα (με την συνδρομή φυσικά και των δεξιών υποτίθεται αντιπάλων τους) και τώρα ετοιμάζονται να την ξεπουλήσουν εντελώς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.