30.3.23

Ο εσκεμμένος Πολυκομματισμός και η Αποχή ευνοούν το σάπιο Πολιτικό σύστημα!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός


Ίσως ήρθε ο καιρός να αναλογιστούμε, τι πραγματικά συμβαίνει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.
Τι συμβαίνει σε σχέση με τα κόμματα που κυβέρνησαν και τις δικές μας ευθύνες για τις επιλογές μας, στις εκάστοτε εκλογές.
Τις επιλογές μας οι οποίες δίνουν το δικαίωμα σε ... πολλά πολιτικά απολειφάδια, να μας ρίχνουν εμμέσως πλην σαφώς τις ευθύνες, λέγοντας το γνωστό, "Έχουμε την ψήφο της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού".

Το σίγουρο είναι ότι μετά την μεταπολίτευση, η προώθηση κατά κόρων Κομμάτων και Προσώπων για την πλαισίωση των Βουλευτικών εδράνων, στην πραγματικότητα δεν γίνεται από εμάς, αλλά από τους εγχώριους καναλαρχοεργολάβους και από τα ξένα Ευρωπαϊκά ιερατεία και όχι μόνο.
Ο δικός μας ο ρόλος είναι απλά η τελική επιλογή, από το εκλογικό τραπέζι των μαγαρισμένων ήδη από αυτούς πολιτικών σχηματισμών και προσώπων.
Λέγοντας μαγαρισμένων εννοώ ότι αυτοί που πραγματικά κινούν την εξουσία, δεν προωθούν κανέναν επικοινωνιακά για να τον κάνουν γνωστό και εκλογήσιμο, αν δεν έχουν στοιχεία για να τον καταστήσουν την κατάλληλη για αυτούς στιγμή, εκβιαζόμενο και κατ' επέκταση πειθήνιο όργανο τους.

Για τους άλλους που δείχνουν εκ των προτέρων απείθαρχοι και ασυμβίβαστοι, φροντίζουν με την πολυδιάσπαση να τους καταστούν ακίνδυνους, αφού ως μικρά μικρά αριθμητικά υποσύνολα, δεν έχουν πρόσβαση στα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά τους μαγαζιά.
Δεν είναι τυχαίο ότι στις μεγάλες και ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου στις εθνικές εκλογές συμμετέχουν 3 με 4 κόμματα ενώ στις δικές μας πάνω από τριάντα!!!

Φίλες/οι ας συνειδητοποιήσουμε επιτέλους ότι και η Αποχή, δεν πρέπει να είναι η αντίδραση μας, αφού επί της ουσίας εξυπηρετεί αυτούς που κινούν τα νήματα στο προσκήνιο, και κυρίως στο παρασκήνιο αφού τους επιτρέπει να καθορίζουν τις τύχες όλων μας, με πλασματικές πλειοψηφίες.

Επίσης όλοι αυτοί, που ηγούνται μικρών κομμάτων και σχηματισμών και δείχνουν ότι έχουν μια πατριωτική στάση και συνείδηση, θα πρέπει να καταλάβουν πως δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα, αν δεν δημιουργήσουν όλοι μαζί ένα ενιαίο πολιτικό φορέα, ο οποίος θα ορθώσει το ανάστημα του, σε όλους αυτούς που οδηγούν ως κυβέρνηση ή ως θεατές (η αντιπολίτευση) την Χώρα μας στην απόλυτη καταστροφή.

Κύριοι πρέπει να το τολμήσετε και να είστε σίγουροι ότι ο προδομένος πολλάκις Ελληνικός Λαός από τους διαχρονικούς Μαυρογιαλούρους ... θα σας ακολουθήσει!
Βρείτε και βάλτε μπροστά έναν άξιο, καθαρό και μη μαγαρισμένο Πατριώτη, να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας, να φέρουμε πίσω τα ξενιτεμένα μας παιδιά και όλοι μαζί, να οδηγήσουμε την Χώρα μας εκεί που τις αξίζει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.