16.3.23

Ανοικτή επιστολή σε αυτούς που προστατεύουν τους θήτες και δέρνουν τα θύματα!!

 

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός

Φίλοι Αστυνομικοί έχετε αναρωτηθεί ποτέ το ρόλο σας και τι ακριβώς κάνετε;
Ξέρω όταν ξεκινήσατε να μπείτε στο σώμα μέσα σε πολλούς από εσάς υπήρχε κάτι που σας μίλαγε για προσφορά και προστασία των συνανθρώπων σας στους οποίους μέσα περιλαμβάνονται οι οικογένεια σας, οι φίλοι σας, οι παλιοί σας συμμαθητές, οι γείτονες, οι συγχωριανοί σας και γενικά όλοι οι συμπατριώτες μας.
Βιοποριστικά υποτίθεται θα εξασφαλίζατε και ένα μισθό για να ζείτε αξιοπρεπώς εσείς και οι οικογένειες που κάποια στιγμή θα αποφασίζατε να κάνετε.
Αντί αυτού όμως το σύστημα που υπηρετείτε σας ...έκανε μια ανεπαρκή εκπαίδευση αλλά και πολλές φορές αναγκαστήκατε να βάλετε το χέρι στην τσέπη σας για να καλύψετε πράγματα του βασικού σας εξοπλισμού τα οποία ήταν υποχρεωμένη η υπηρεσία να σας........
παρέχει. (έχω διαβάσει πολλές φορές για την αγορά των αλεξίσφαιρων και όχι μόνο γιλέκων από εσάς).
Από μισθό αλλά σας είπαν και άλλα σας έδωσαν και πολλοί από εσάς αναγκαστήκατε να γίνεται προστάτες σε μαγαζιά σε πόρνες ή να κάνετε τα στραβά μάτια σε διάφορες παρανομίες για να μπορέσετε να βγάλετε κάτι παραπάνω για να ζείτε σαν άνθρωποι.
Επίσης κάμποσοι από εσάς που βάλατε μέσον και πήγατε στην προστασία των λεγόμενων υψηλών προσώπων τα οποία ποτέ δεν κατάλαβα γιατί θέλουν τόση προστασία και φοβούνται τόσο πολύ; Συνεχίζω λοιπόν σε αυτή την θέση πολλοί από εσάς αισθανθήκατε σαν Φιλιππινέζες οικιακοί βοηθοί γιατί κουβαλήσατε τα ψώνια τους, συμμετείχατε σε δουλειές και ενέργειες της καθημερινότητας τους ακόμα και τον σκύλο τους μπορεί να βγάλατε βόλτα για να αφοδεύσει!!!!
Άλλοι από εσάς γίνατε οι επίλεκτοι οι προστάτες του συνόλου … ενάντια στο σύνολο!!!!
Εσείς λοιπόν οι περίφημοι Ματατζήδες σας φόρεσαν και σας φόρτωσα σαν γαϊδούρια με ένα βαρύ εξοπλισμό (Ασπίδες, κράνοι, γκλοπς , χημικά κ.α) για να φυλάτε το σύστημα τους από τους κακούς τους απείθαρχους που διαμαρτύρονται αδικαιολόγητα και για ψύλλου πήδημα.
Όπως ας πούμε κάποιους που απέλυσαν πρόσφατα ή κινδυνεύουν να τους απολύσουν στο εγγύς μέλλον.
Αλλά και από την νεολαία, που άκουσον άκουσον τα κωλόπαιδα διαμαρτύρονται συχνά και ζητούν λέει καλύτερη εκπαίδευση και μια προοπτική για να βρουν δουλειά στο μέλλον.
Αλλά το σύστημα τους κινδυνεύει και από τους συνταξιούχους που έχουν το θράσος να διαμαρτύρονται για την πενιχρή σύνταξη που παίρνουν και δεν κάθονται να φάνε το γιαουρτάκι τους και να περιμένουν να πεθάνουν ήσυχα ήσυχα σε μια γωνιά.
Έτσι λοιπόν φίλοι Αστυνομικοί σαν κατάντησαν και αντί να φυλάτε και να προστατεύετε τους συνανθρώπους σας στους οποίους μέσα περιλαμβάνονται οι οικογένειες σας, οι φίλοι σας, οι παλιοί σας συμμαθητές, οι γείτονες, οι συγχωριανοί σας και γενικά όλοι οι συμπατριώτες μας εσείς τους δέρνετε τους πετάτε χημικά νέου τύπου (με πιπέρι παρακαλώ) και φυλάτε αυτούς που κατάντησαν την χώρα σε αυτά τα χάλια δηλ. φυλάτε τους θήτες και δέρνετε τα θύματα των ενεργειών τους!!!!!
Μήπως λοιπόν φίλε Αστυνομικέ ήρθε καιρός την επόμενη φορά να έρθεις στην δική μας πλευρά γιατί και εσύ είσαι ένα από εμάς!!!
!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.